Myślę, czy nie zamówić tego Purizona, ale może jeszcze się Marcelinka do Orijen przekona. Miałam zamówić dużą pakę Orijen w zooplusie, ale chyba poczekam jeszcze kilka dni.
Ten Purizon to dużo gorszy od Orijen?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Seramarias pisze:Kupiłam Orijen małą paczkę w kakadu na próbę, Marlenka je, Marcelinka nawet spojrzeć nie chce, no rozpieszczone te moje dziewczyny dogodzić im nie idzie jak jednej pasuje to druga wybrzydza![]()
Myślę, czy nie zamówić tego Purizona, ale może jeszcze się Marcelinka do Orijen przekona. Miałam zamówić dużą pakę Orijen w zooplusie, ale chyba poczekam jeszcze kilka dni.
Ten Purizon to dużo gorszy od Orijen?
grainfreek pisze:może być ale musi być czysta bez zbrylaczy i innych substancji "pomocniczych", firma MYPROTEIN taka posiada w swojej ofercie. Można kupić na allegro albo popytać w punktach kulturystycznych.
annczu pisze:Witam serdecznie, na wstępie chciałam powiedzieć że śledzę to forum od dłuższego czasu jednak dopiero teraz zdecydowałam się na rejestrację. Mój skarb to kot brytyjski, obecnie ma 6 miesięcy. Kilka dni temu został wykastrowany zgodnie z zaleceniem wetertnarza. Do tej pory był karmiony w następujący sposób : stały dostęp do karmy suchej (RC kitten British shorthair, plus dwa razy dziennie po 50 gr puszka animoda carny i ok dwa-trzy razy na tydzień żółtko jajka wiejskiego. Ponieważ trochę poczytalam o karmach RC to planowałam go przerzucić na coś lepszego. Kupiłam już nawet applaws kitten. Dzienna dawka według producenta to ok 70 gr dla wieku mojego kota. Z racji tego że dostaje jeszcze mokre chciałbym go nie przekarmic i nie doprowadzić do przytycia. Czy uważacie że podawanie mu dwa razy dziennie po 20 gr suchej i po 50 gr mokrej (w sumie 140 gr- przy obecnej wadze 3.75 kg) będzie wystarczające? Szczerze mówiąc nie stać mnie na drozsza karmę ale też chciałabym żeby kot zdrowo się odzywial i nie miał problemów zdrowotnych. Proszę o rady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 256 gości