Moderator: Estraven
barbarados pisze:Moje są wysokopienne . Im wyżej , tym lepiej .![]()
A potem ja się boję , że spadną
barbarados pisze:Moje są wysokopienne . Im wyżej , tym lepiej .![]()
A potem ja się boję , że spadną
i dalej fruwa barbarados pisze:Nie . I dlatego chowam do szafki lub za szklaną witrynkę![]()
Kocham moje papierowe książki . W większosci kupuje uzywki ale takie lubię . Widać , cze ktoś czytając , czerpał z tego przyjemność . One mają swoją historię![]()
Coś jakby dusze . Nowe są fajne ale bez czegos takiego . Dlatego lubię antykwariaty i bazarki .
Ja lubię i nowe książki i używane. Nie wszystkie książki można kupić używane, więc wtedy kupuję nowe - np branżowe. Ale uważam, że książki są za drogie! Nie przeżywamy kryzysu nie czytania książek papierowych, tylko kryzys cen książek. Np teraz jest mania na kupowanie wielotomowych "seriali książkowych", a każda książka to 40-60 zł. Za cały "serial" schodzi kilkaset złotych, a te książki czyta się raz i więcej się do nich nie wraca. Dlatego takich beletrystycznych nie kupuję nowych tylko takie do których wiem, że będę wracać przez lata. Aaa dzieciom lubię kupować nowe książki, już zaczęłam kupować moim, choć ich jeszcze nie mam, ale książki już zbieram
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości