Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 23, 2016 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dziś był ładny dzień. Ciepło a nawet czasami za ciepło. :)
W domu mam obecnie 25 *C a było prawie 27*C. Jest mi lepiej bo już tak nie kaszlę chyba że po przebudzeniu lub gdy się wieczorem kładę. Najbardziej dokuczają strupki w nosie i na wargach. Dziś biorę ostatni antybiotyk i czekam aż się wszystko utrwali.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 23, 2016 20:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Mnie też jakby przechodziło :ok: Odzyskałam częsciowo smak i troche węch :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon maja 23, 2016 22:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

barbarados pisze:Mnie też jakby przechodziło :ok: Odzyskałam częsciowo smak i troche węch :ok:

Ja nadal smaku nie mam a jak rano wstaję to mam taką gorycz w ustach jakbym właśnie pogryzła gorzką tabletkę. To wynik tej ilości antybiotyku który zjadłam w ciągu ostatniego miesiąca.
10 tabletek jednego rodzaju antybiotyku i 35 tabletek drugiego antybiotyku.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 5:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

O rany, naprawdę dużo teko się nałykałaś...
Zdrowiej, zdrowiej.

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto maja 24, 2016 11:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Sihaja pisze:O rany, naprawdę dużo teko się nałykałaś...
Zdrowiej, zdrowiej.

No nie powiem że nie . :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 11:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dzień dobry wszystkim ! :)

Dziś spałyśmy przy otwartym oknie bo było tak ciepło. Późnym wieczorem trochę się poganiałyśmy bo dziewczynki nie koniecznie miały ochotę na powrót do domu. Pola była w domu a Zuzia na balkonie. Wołałam, wołałam ale nie miała ochoty na powrót. Poszłam więc po nią na balkon. Wróciłyśmy z Zuzią i już miałam zamknąć okno i drzwi balkonowe kiedy okazało się, że na balkonie jest Pola. Wołałam, wołałam i nic więc poszłam na balkon po Polę. W tym czasie kiedy wnosiłam do domu Polę na balkon wyszła Zuzia. I tak się kręciłyśmy kilka razy. Dlatego postanowiłam zostawić jednak uchylone okno bo takie kręcenie nie miało sensu. Spały prawie całą noc na balkonie i dopiero nad ranem wróciły do domu do łóżka.

Dzisiaj u nas nie jest tak słonecznie jak wczoraj choć ma być upalnie do 26 *C. Dziś kosili mi pod oknami trawę . Hałas był taki, że nawet dziewczyny pouciekały do domu. Mnie rozbolała przez to głowa. Niedawno skończył to koszenie i aż cisza dźwięczy w uszach. Miałam poodkurzać ale muszę poczekać bo towarzystwo mi się uśpiło.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 12:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Hej :) Daj odpocząć od hałasu dziewczynkom i sobie, odkurzyć zdążysz :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto maja 24, 2016 13:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Sihaja pisze:Hej :) Daj odpocząć od hałasu dziewczynkom i sobie, odkurzyć zdążysz :)

Kolejną godz. kosili - już mnie uszy bolą.
A dziewczynki śpią - Pola na kanapie pod kocykiem a Zuzia wyciągnięta jak długa na dywanie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 17:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

my też spalismy dzis całą noc na balkonie, z Dużą nikt nie spał :placz:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto maja 24, 2016 17:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moje rano przyszły do łóżka spać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 18:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewciu byłam dzisiaj pierwszy raz na zakupach w Stokrotce :) Oczywiście jak to ja załatwiłam je ekspresowo, bo potrzebowałam tylko kawę. Weszłam do sklepu była zaraz obok wejścia, wzięłam z półki i do kasy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 24, 2016 18:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:Ewciu byłam dzisiaj pierwszy raz na zakupach w Stokrotce :) Oczywiście jak to ja załatwiłam je ekspresowo, bo potrzebowałam tylko kawę. Weszłam do sklepu była zaraz obok wejścia, wzięłam z półki i do kasy :mrgreen:

Ale pierwszy krok zrobiłaś :mrgreen: :ok:
Ja w Stokrotce byłam ostatni raz 13 dni temu 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 18:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:Ewciu byłam dzisiaj pierwszy raz na zakupach w Stokrotce :) Oczywiście jak to ja załatwiłam je ekspresowo, bo potrzebowałam tylko kawę. Weszłam do sklepu była zaraz obok wejścia, wzięłam z półki i do kasy :mrgreen:

i bardzo tęsknisz? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 24, 2016 18:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dostałam dziś zwrot podatku z urzędu skarbowego na konto. Mogę poszaleć i poszalałam. :mrgreen: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 24, 2016 18:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

i bardzo tęsknisz? :wink:

Może troszkę ale cieszę się że mogłam odpocząć psychicznie od ludzi i tego całego zgiełku.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]