Co do Alinki, to jaj się pozmieniało strasznie po tej sterylce, może trzeba by z doktorem pogadać, może coś jej w hormonach się pokićkało? Mogę zadzwonić jutro do Justyny i podpytać.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Pietraszka pisze:Misiekdzięki Iza, że poczekałaś na Panią
![]()
![]()
Co do Alinki, to jaj się pozmieniało strasznie po tej sterylce, może trzeba by z doktorem pogadać, może coś jej w hormonach się pokićkało? Mogę zadzwonić jutro do Justyny i podpytać.
dilah pisze:Alinka nam zeświruje w towarzystwie kotów, jak Misia pójdzie na ogólny to Alinkę trzeba odizolować w pokoiku, niech i ona ma wreszcie spokój, ją inne koty po prostu stresują, izolacja dobrze jej zrobi.
pyma pisze:dilah pisze:Alinka nam zeświruje w towarzystwie kotów, jak Misia pójdzie na ogólny to Alinkę trzeba odizolować w pokoiku, niech i ona ma wreszcie spokój, ją inne koty po prostu stresują, izolacja dobrze jej zrobi.
Kasia a kiedy ona ma iść do domu ?
Nie sądzę, że to tylko z powodu kotów, wcześniej tez były. Ona jest strasznie nabuzowana i w stosunku do kotów i ludzi, z tym, ze koty chce rozszarpać a ludzi zamruczeć i zaugniatać.
Jak jej nie przejdzie, to sama jutro zobaczysz, ja byłam w szoku
mgska pisze:to może dzisiaj Rudego już wypuścimy, albo damy gdzieś do pokoiku? on jest już 2 tyg w klatce, szczepiony 10 dni temu.
Alinka byłaby wtedy sama w szpitaliku i można by tez posprzątać dokładnie szpitalik pod klatkami.
moze też te szafki udałoby sie wreszcie zainstalować...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości