Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_K pisze:Chiara pisze:Asia_K pisze:Chiara pisze:Mama jest zdecydowana od kiedy jej powiedziałam o tym, co się tam stało, czyli od połowy marca. Także możecie ją "pakować" do nowego domu
![]()
Dopiero teraz zauważyłam, że Pyzata miałaby jechać aż do CZęstochowy. Trochę to daleko a kot po dużych przejściach. Napisz mi coś o nowym domku Pyzatej. Będę rozmawiać z Kasią to jej wszytsko przekażę. Mam nadzieję, że Twoja mama wie na co się decyduje biorą dorosłą koteczkę po cięzkich przeżyciach?
Długo się zastanawiałam, co Ci odpisać. Jeśli myślicie, że taka podróż byłaby niekorzystna dla kota to może faktycznie zrezygnuję. W Krakowie, gdzie teraz mieszkam, jest podobny problem z sześćdziesięcioma kotami więc jeśi podejmiecie decyzję, że nie, odpisz mi i uratuję jakiegoś kota stąd. Już bym to zrobiła, ale miałam "zaklepane" miejsce dla kota z Węgrowa.
Czekam na telefon od Kasi, niech ona podejmie ostateczną decyzję.
Nie chodzi mi o podróż. Jeśli znajdzie sie dobry domek to kotki, jak dla mnie, mogą jechać na drugi koniec Polski.![]()
Chciałabym tylko wiedzieć, czy Twoja mama jest na 100% na co sie decyduje. Nie ukrywam, że są to koty po ciężkich przejściach i nikt nie może zagwarantowac jak bedą się zachowywały. Odległość byłaby problemem gdyby okazało się, że Pyzata nie moze zostać u Twojej mamy.
Pyzata jest w miarę dobrej kondycji i podróż jej nie zaszkodzi. Jesli tylko Kasia powie tak to pYzata może do Was jechać. Tylko swierzb tak szybko się nie poddajewięc albo pojechałaby w trakcie leczenia albo za jakiś czas kompletnie zdrowa
Zakocona pisze:Nie rozumiem, nie można kota przewieźć do CzęstochowyA jeżeli nikt jej juz nie zechce ? Przecież chyba pani Kasia nie wierzy, że wszystkie koty znajdą domy w Warszawie i w okolicy
Przecież jeżeli koteczka nie jest jeszcze zdrowa można ją potrzymać dłużej w schronisku. Tylko ona przecież cały czas jest w wielkiej kociej gromadzie. Sądzę, że lepiej by się czuła, mając swojego człowieka do "dyspozycji"
Asia_K pisze:Pod koniec miesiąca Pyzata jedzie do Czestochowy do Mamy Chiary![]()
![]()
![]()
![]()
Yoasia pisze:w górę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 119 gości