Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Też chcę wakacji!
barbarados pisze:
Post przez barbarados » Śro maja 18, 2016 21:39
Moli25 pisze:Pewnie znając zycie i koty jakbyś ogarnęła troche kabli to juz ta szuflada nie była by najukochańsza
Moli25 pisze:Pewnie znając zycie i koty jakbyś ogarnęła troche kabli to juz ta szuflada nie była by najukochańsza![]()
Emee pisze:Rosół...
Zainspirowałaś mnie...
Nieskromnie powiem, że uwielbiam mój rosół
Aia pisze:A ja podłapałam kaczkę. Robimy ogólnomiauowy dzień/tydzień rosołowy
Aia pisze:Kasiu, zawału nie dostałaś, gdy taki czorcik na Ciebie z szuflady spojrzał?
Aia pisze:A że połowa moich pyz się rozleciała to mi szkoda tej brei wylewać. W końcu to tylko zmielone ziemniaki, więc zagęszczą krem. Do tego brokuł, bazylia, podsmażona pierś i gorgonzola. Może da się zjeść
KatS pisze:Ale muszę cos pokombinowac, gdzie by to wyniesć, bo od razu miałam wizję, że wychodzę z domu, smarkata włazi do szuflady i zaplątuje szyję w kablach...
Emee pisze:Aia pisze:A że połowa moich pyz się rozleciała to mi szkoda tej brei wylewać. W końcu to tylko zmielone ziemniaki, więc zagęszczą krem. Do tego brokuł, bazylia, podsmażona pierś i gorgonzola. Może da się zjeść
Szczerze mówiąc, na pierwszy rzut oka se myślę "yyy?", ale teraz, jak tak piszesz, to chyba masz rację - fajnie zagęści krem
A jak już widzę sam wyraz "gorgonzola", to ślinianki moje wariują![]()
Aia pisze:Wczoraj gotowałam na obiad. Czytałam kiedyś jakie może być zastosowanie wody po makaronie, radzili ugotować na tym zupę. A że połowa moich pyz się rozleciałato mi szkoda tej brei wylewać. W końcu to tylko zmielone ziemniaki, więc zagęszczą krem. Do tego brokuł, bazylia, podsmażona pierś i gorgonzola. Może da się zjeść
Emee pisze:Spoko, też bym miała taką wizję i chyba słusznie. O ile kiedy jesteś w domu, to spoko. Ale już Ciri sam na sam z kablami - moja wyobraźnia uruchamia się
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Darkmatter, Gosiagosia i 12 gości