lilianaj pisze:Moje koty przy ostatniej kolędzie wychłeptały całą wodę święconą. Ksiądz nie robił problemu i ekspesowo poświęcił kranówkę.
Tak, to jest dobre z ta woda święcona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Moje koty przy ostatniej kolędzie wychłeptały całą wodę święconą. Ksiądz nie robił problemu i ekspesowo poświęcił kranówkę.
PixieDixie pisze:OO maly Pixie tez wlazil ksiedzowi na koledzie pod sutanne:D:D Proboszcz twardo ani nie drgnal...
![]()
Lilianko no koty masz wyjatkowe:D byly przynajmniej grzeczne po tej wodzie? czy diobol w nie wstapil?:D
KatS pisze:Dobry wieczór Basiu!
U mnie na sam dźwięk dzwonka do drzwi wybucha panika. Większa chowa się pod kocem, a mniejsza pod szafą. I siedzą tam dopóki intruz nie wyjdzie. Tak więc pewnie nikomu nie grozi nagły atak
Moli25 pisze:U mnie na dźwięk pukania lub dzwonka do drzwi dosłownie w dwu szeregu zbiórka!!!!
KatS pisze:Moli25 pisze:U mnie na dźwięk pukania lub dzwonka do drzwi dosłownie w dwu szeregu zbiórka!!!!
Witaja gosci chlebem i solą?
Loc pisze:Maluszka od kocięcia bardzo boi się parasola, nie wiem czemu kojarzy jej się z czymś negatywnym,
Moli25 pisze:KatS pisze:Dobry wieczór Basiu!
U mnie na sam dźwięk dzwonka do drzwi wybucha panika. Większa chowa się pod kocem, a mniejsza pod szafą. I siedzą tam dopóki intruz nie wyjdzie. Tak więc pewnie nikomu nie grozi nagły atak
Powaznie?
U mnie na dźwięk pukania lub dzwonka do drzwi dosłownie w dwu szeregu zbiórka!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości