Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2016 15:18 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

No właśnie nie wiem sama na urlop wzięłam lekkie książki typowo babskie ale rozważam tez zbieracza truskawek zacząć czytać to już kryminał jeśli dobrze pamiętam

Emme miałam dzika radość i szukałam błędów w tym informatycznym zargonie ale całkiem dobrze napisane z punktu widzenia technicznego :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw maja 12, 2016 15:23 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

PixieDixie pisze:Emme miałam dzika radość i szukałam błędów w tym informatycznym zargonie ale całkiem dobrze napisane z punktu widzenia technicznego

Tak, właśnie czytałam opinie, że autor bardzo dobrze sobie poradził :) Ja nie mam aż tak ścisłego umysłu i dla mnie to trochę nudnawe... :?

Zbieracz truskawek mówisz 8)

Emee

Od: Wto mar 15, 2016 16:17

Post » Czw maja 12, 2016 19:36 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Dzień wariata :strach: A miałam wypoczywać. Poćwiczyłam, poodkurzałam, pomyłam podłogi, dwa razy, pozmywałam, poskładałam pranie, jeszcze prasowanie.. Chciałam wyprać sobie buty, które doświadczyły wczoraj niełatwych warunków pogodowo-terenowych... ale mi się rozleciały :| czyli jedną rzecz jestem do przodu, ze nie musiałam robić :mrgreen:
Przez weekend mam zlot koleżanek, pokoncertujemy i pójdziemy do kina. Chodzenia to w sumie będzie dużo, bo bilety ZTM rujnują, zresztą to samo seans na wielkim ekranie :twisted: :twisted:
A że będę u Babci, to w między czasie pomyje wszystkie (dużo) okna i zawierzę moskitiery...

Black out to ja sobie może daruję :wink: ale "Zbieracza" zapisuję :ok: "Dziewczynę" za to mam audiobooka. Nawet dobra, choć wyjątkowo irytująca przez dobór bohaterów, (po raz drugi) choć przez to oryginalna :)
PD 3 książki to niezły rezultat :D
Idę się gotować (w kąpieli) na jutrzejsze spotkanie :) Się przeszło pół roku nie widziałyśmy...

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw maja 12, 2016 22:33 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Zmęczyłam się samym czytaniem 8O

Baw się dobrze, szalej, zachowuj nistosownie i w ogole udanego weekendu :mrgreen: :ok: :ok:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt maja 13, 2016 8:14 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Baw się dobrze :) pamiętaj że czeka cie Trip w Góry... Tarnowskie.... :) mąż już kupuje grilla i krzesła na balkon to wiesz:)

PixieDixie

Post » Pt maja 13, 2016 8:50 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Dzięki :)
Kręcę się za własnym ogonem, tyle mam do ogarnięcia :D

Janka, napisz w przybliżeniu datę, to będę szukać połączeń :)

Aia

Post » Pt maja 13, 2016 8:52 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Hmmm lipiec?? Tylko nie ten weekend ok 20 bo rodzice mają urodziny:)

Pierwsza połowa lipca??:)

PixieDixie

Post » Pt maja 13, 2016 9:23 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Popatrzę po powrocie. Pewnie ten 8-10.07, bo ładnie wypada :) Szczegóły dogadamy.

Aia

Post » Pt maja 13, 2016 10:15 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

KatS pisze:Zmęczyłam się samym czytaniem

Daj spokój, ja też 8O 8O 8O
Chyba jestem już stara, bo w życiu bym nie dała rady :?

Miłego zlatywania się, koncertowania i innych szaleństw :D

Emee

Post » Wto maja 17, 2016 10:58 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Oj, i ja za stara na takie coś :oops: Skończyły się czasy, że w ciągu tygodnia zwiedziło się 5 miejscowości we wszystkich kierunkach Pl i stało po kilka godzi na koncertach...
Jak żem wczoraj, po przyjeździe padła, to nie ogarniam jaki mamy dzień i co się dzieje :roll: Nie musiałam się nawet martwić o obiad, bo przespałam dzień, a potem poszłam spać i obudziłam się po 12 godzinach 8O :oops:
Dziś trzeba się jakoś ogarnąć i z głową zrobić zakupy, bo z wczorajszego automatycznego wsadzania rzeczy do koszyka, mało da się wyczarować w kuchni :mrgreen:

Aia

Post » Wto maja 17, 2016 11:00 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Jak bylo??:D

PixieDixie

Post » Wto maja 17, 2016 11:09 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Ale w sumie to zdrowo od czasu do czasu tak się zresetować ;)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto maja 17, 2016 11:34 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Fajnie było, tylko przemarzłam okropnie :? Nie da się w tym klimacie ubrać tak, by było dobrze na kilka dni z rzędu.. Wychodzisz spocona jak prosie, wracasz to sople wiszą ci u nosa :evil: :evil: Babcia chciała iść w ndz do parku pochodzić. A tam wichry niespokojne, chmury burzowe i ogólnie pizga złem :evil: I tegoż samego dnia oczywista mycie okien... (skończyło się na jednym, bo nie dało rady więcej). Wczoraj podobnie + deszcz (jak już wróciłam i wylazłam na miasto pozałatwiać niezbędne rzeczy). Do tego alergia bez leków i podatek od kobiecości. Super :mrgreen:

Pokażę Wam jaki piękny klomb zrobili w Łazienkach Królewskich złożony prawie z samych niezapominajek :1luvu:
Obrazek

A ja przywiozłam sobie kolorową Pokrzywkę (Koleus), bo Babcia nie dawała mi spokoju.. Będzie stała na podłodze, zasłaniając balkon, bo wszystko inne zajęte aloesami

Aia

Post » Wto maja 17, 2016 13:00 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Aia pisze: A tam wichry niespokojne, chmury burzowe i ogólnie pizga złem

Cudowny opis :D
To się działo, co? ;)

Klomb zobaczę w domu.
Niezapominajek mam małe poletko na działce, uwielbiam :)

Aia pisze:A ja przywiozłam sobie kolorową Pokrzywkę (Koleus), bo Babcia nie dawała mi spokoju.. Będzie stała na podłodze, zasłaniając balkon, bo wszystko inne zajęte aloesami

Poka, poka, pokaaaa!
Ładne listki ma to to z tego co widzę na guglach :)

Emee

Post » Wto maja 17, 2016 13:18 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Też uwielbiam niezapominajki, bo jak nie uwielbiać? :wink:
Nie znalazłam, jaki to gatunek. Liście od fuksjowego, przez buraczkowy do zielonego koloru.
Obrazek
Wątpię by taka wątła roślinka u mnie przetrwała... ale Babcia co drugie spotkanie (od 2óch lat) męczyła czy ją chce (zapomina) i mnie już cierpliwość się skończyła :roll:
Najgorzej, jak to się mi zacznie mnożyć (a tępo wzrostu to to ma...) :strach:

Aia

[poprzednia][następna]