Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Kalici daje plamki w oku?
To by się zgadzało, bo u mnie Kalici obecna od kilku lat.
Edit: przytomna jestem mało dzisiaj, pewnie masz na myśli nadzerki w pysiu.
DeeDee ma zostawione tylko kły.
ASK@ pisze:Marzenia11 pisze:Kalici daje plamki w oku?
To by się zgadzało, bo u mnie Kalici obecna od kilku lat.
Edit: przytomna jestem mało dzisiaj, pewnie masz na myśli nadzerki w pysiu.
DeeDee ma zostawione tylko kły.
Mówię o nadżerach. Wojtek ma też zakola na podniebieniu. Bardzo go boli. Walczymy ale...
asia2 pisze:dziś byłam u weta koło Ciebie i dowiedziałam się że chora jesteś bardzo. Kuruj się Marzenko. Znowu pewnie jakaś grypa Cię dopadła:(
Straszna rzecz z dziewczynkami. szczęście że Dorota zachowala przytomnosć umyslu bo byłoby jeszcze gorzej. oczywiście bede o nich myślała ciepło i z nadzieją, że się uda Dorocie.
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:dziś byłam u weta koło Ciebie i dowiedziałam się że chora jesteś bardzo. Kuruj się Marzenko. Znowu pewnie jakaś grypa Cię dopadła:(
Straszna rzecz z dziewczynkami. szczęście że Dorota zachowala przytomnosć umyslu bo byłoby jeszcze gorzej. oczywiście bede o nich myślała ciepło i z nadzieją, że się uda Dorocie.
Obawiam się, że angina. Biorę antybiotyk. Gorączkka dzis znów 38 choc dopiero w dzień, rano była mniejsza. Mam nadzieje, ze to jakis dobry znak, choc gardło boli że jadę na kilku ibupromach dziennie.
Co robiłas u mnie u weta i jak się zgadalyście na mój temat? Dr Kinga Cię pamięta, jak byłyśmy z Senioreczką? Też dzisiaj u nich byłam po receptę dla Miki na famogast.
Dorota bez zmian. Udało się , że mamy znajomego znajomych lekarza w tym szpitalu. Już wie, jutro ma dyżur. Zawsze to inaczej sie patrzy. skądś to znam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 206 gości