A szewców coraz mniej . U nas jeden porządny a drugi w Carrefurze zeluje buty i dorabia klucze . Czy jest trzeci to nawet nie wiem .
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Oby .![]()
![]()
![]()
Cześć Lilianaj![]()
Wyganiałam Tosię z łazienki , przy okazji tłumacząc jaj , ze jak człowiek mówi : Psik ! To kot ma uciekac . Do Tosi nie dotarło
klaudiafj pisze:Myślę, że się odrodzi, bo sama znam jednego młodego szefca,
Dziwnym trafem do żadnego z moich nie dociera![]()
Jedynie do męża jak mowie idź mi stad to słucha pokornie
Ewa L. pisze:Teraz raczej mało ludzi nosi buty do szewca. Zalewa nas masa tanich butów a usługi są stosunkowo drogie więc zamiast oddać buty do szewca ludzie wyrzucają a kupują nowe.
Tak jak moja sąsiadka. Kupiła półbuty na wyprzedaży posezonowej za 70 zł a pierwotna cena wynosiła 149 zł i chciała oddać buty by jej wymienił fleki i coś tam jeszcze. Zaśpiewał jej 40 zł. Doszła do wniosku że woli pare złotych dołożyć i kupić nowe buty.
Cześć Basiu!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Teraz raczej mało ludzi nosi buty do szewca. Zalewa nas masa tanich butów a usługi są stosunkowo drogie więc zamiast oddać buty do szewca ludzie wyrzucają a kupują nowe.
Tak jak moja sąsiadka. Kupiła półbuty na wyprzedaży posezonowej za 70 zł a pierwotna cena wynosiła 149 zł i chciała oddać buty by jej wymienił fleki i coś tam jeszcze. Zaśpiewał jej 40 zł. Doszła do wniosku że woli pare złotych dołożyć i kupić nowe buty.
Cześć Basiu!
to musiały być dość duze obcasy, bo ja za swoje płacę zwykle 20 zł, ale przy porządnych butach warto
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Teraz raczej mało ludzi nosi buty do szewca. Zalewa nas masa tanich butów a usługi są stosunkowo drogie więc zamiast oddać buty do szewca ludzie wyrzucają a kupują nowe.
Cześć Basiu!
to musiały być dość duze obcasy, bo ja za swoje płacę zwykle 20 zł, ale przy porządnych butach warto
Nie wiem bo nie widziałam ich. Wiesz też co miasto to się inaczej cenią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51, nfd i 28 gości