No to jak na razie wynik meczu 2:0 dla Pysi..
Ale nie jestem do końca pewna, czy Pysia powtórzy kiedyś ten numer z Felusiem.. Jak kilkanaście minut później zaglądałam do niej to jeszcze pluła futrem z Felusiowego ogona..
Moderator: Estraven
tangerine1 pisze:Dzielna Pysia
A pewnie w końcu będą musiały, zanim znajdę dla Pysi kochający domek.. agamuza pisze:Widac, ze Pysia nie da sobie w kasze dmuchać![]()
![]()
Z wypiekami czekam na dalszy ciąg...

Anna Suffczyńska pisze:Jak nic obraziły się wszystkie..![]()
![]()
![]()
![]()
agamuza pisze:Anna Suffczyńska pisze:Jak nic obraziły się wszystkie..![]()
![]()
![]()
![]()
Muszą Cię ukarać za takie traktownie okrutne![]()
![]()
I kup koniecznie chińską porcelanę - najlepiej z dynastii Ming
Moje z plastiku nie jedzą, Kocica MUSI z takiego samego talerzyka jak ja wcinać, a Czarka szybko podpatrzyła i też MUSI
Anna Suffczyńska pisze:agamuza pisze:Anna Suffczyńska pisze:Jak nic obraziły się wszystkie..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje z plastiku nie jedzą, Kocica MUSI z takiego samego talerzyka jak ja wcinać, a Czarka szybko podpatrzyła i też MUSI
Gnojki!Z torbami mnie puszczą..
![]()
![]()
agamuza pisze:Anna Suffczyńska pisze:agamuza pisze:Anna Suffczyńska pisze:Jak nic obraziły się wszystkie..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gnojki!Z torbami mnie puszczą..
![]()
![]()
To moze chociaz jakas ladna zastawa...Nie wiem, moze kryształowe spodeczki od Svarovskiego...
![]()
Zawsze to lepsze niz takie kocie, beznadziejne miseczki. A śmietankę powinnaś sama ubić, a nie kupować - przecież od razu widać, ze to sztucznie robiona - i taniej Ci wyjdzie bo tylko mleko ci potrzebne, a jakie bedziesz miala muskuły
![]()
![]()
![]()
Anna Suffczyńska pisze:![]()
Puchatek, ciężko obrażony na Marię za obcinanie pazurków..
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 10 gości