CatAngel pisze:Ale poszalalas z tymi koszyczkami![]()
to chyba dla nas

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Ale poszalalas z tymi koszyczkami![]()
FElunia pisze:balbina38 pisze:Zefir po badaniu krwi.Wynik jutro.
Badanie zrobione przy pomocy "głupiego Jasia" i Gosi.Zefir zamknięty w boksie.Jak wychodziłam to już próbował wstawać i oczywiście się z niego chciał wydostać.
Reszta kociaków OK. Harka wpuściłam na chwilę na trójkę.Nudzi mu się samemu.Pozwiedzał,obwąchał wszystko ,powarczał na inne koty i wrócił,aczkolwiek niechętnie(zwabiony żarciem), na kwarantannę.
Na kiedy umawiać Panią Małgosię -behawiorystkę? Kto ewentualnie byłby przy tej wizycie? Najlepiej chyba Gosia, bo najlepiej zna koty, może jeszcze ktoś?
balbina38 pisze:CatAngel pisze:Ale poszalalas z tymi koszyczkami![]()
to chyba dla nas
balbina38 pisze:CatAngel pisze:Ale poszalalas z tymi koszyczkami![]()
to chyba dla nas
No wiem powinnam się pałą pobić po łbieCatAngel pisze:Ale poszalalas z tymi koszyczkami![]()
Iwona11 pisze:balbina38 pisze:CatAngel pisze:Ale poszalalas z tymi koszyczkami![]()
to chyba dla nas
To może będą akurat dobre dla tych tygrysów albo lwów, które połapiemy naszymi wypasionymi podbierakami
CatAngel pisze:Jutro będzie robiona woliera oraz nowe siatki w boksach.
Oraz tablica korkowa.
Co z półka na ktorej jest wieża?
terenia1 pisze:CatAngel pisze:Jutro będzie robiona woliera oraz nowe siatki w boksach.
Oraz tablica korkowa.
Co z półka na ktorej jest wieża?
Oj to super, Gosiu mówisz o tej półce na trójce co była wieżaczy o półce z wieżą na kwarantannie bo chyba bardziej na kwarantannie jest potrzebna tablica korkowa.
I tak się zastanawiam czy ten metalowy regał który stoi na trójce jest nam potrzebnymoże wywieziemy go na złom
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, puszatek i 329 gości