Mini pomidorki też bardzo lubię, są zwykle takie słodkawe i znacznie smaczniejsze od zwykłych!
Aia pisze:Roboty współczuje. Szczególnie poprawek. Głupich nie sieją
Najgorsze jest to, że ja jak piszę swoją częsć, muszę uważać na każde słowo i sformułowanie, na tym etapie, gdzie ludzie są blisko podpisania kontraktów na finansowanie, wszystko jest bardzo oficjalne i nie ma miejsca na takie błędy. A tu kogos u siebie najwyraźniej nie przeszkolili albo nie wiem, ktos miał gorszy dzień? I powstawiali mi tam komentarze, wysłane do aplikujących o kasę, które w ogóle nijak nie mają się do tresci projektu - tak jakby ktos czytał co innego niż komentował

Hannah12 pisze:Zrób sobie po takim wyskoku ze dwa posiłki tylko białkow0-warzywne, bez węgli i owoców.
Własnie mam plan dzisiaj zrobić mały odwyk... choć mam jeszcze w domu taki fajny chlebek z zapieczonym w srodku szpinakiem i szkoda mi go

Hannah12 pisze:Trzeba siebie nagradzać podczas diety bo inaczej można w depresję popaść
Swięte słowa

Ciri przywykła już chyba do rytuału zdejmowania kubraka o poranku, jak na nią znosi to niespodziewanie dobrze, nawet pochyla głowę jak go z niej zsuwam, żeby ułatwić robotę. I nie drze się jak opętana gdy przeciągam łapki przez "rękawki"