Moderator: Estraven

KatS pisze:Albo własnie znalazłam dla siebie nowe zajęcie - tłumaczenie podręczników behawiorystycznych o kotach

KatS pisze:Tosia już tak bezczelnie demoluje dom? CHyba uznała go naprawdę za własny kawałek podwórka
Taki romantyczny wypad...Emee pisze:Czy Ty się tym właśnie zajmujesz?- jeśli mogę zapytać
Emee pisze:Mam w planie wziąć trochę mchu wraz z ziemią i włożyć do słoika, i stworzyć taki mikroklimat. Taka namiastka lasu w domu
Emee pisze:Nooo, raz nawet zdarzyło się, że kuweta przewrócona była.
Poza tym uwielbia dywanik w łazience - zwija go w rolkę, kładzie się bokiem na ziemi, obejmuje go łapkami i kopie go, i gryzieI tak go nie lubię
A dzisiaj legowisko miało wywleczoną poduszkę. Nie wiem, jak ona to zrobiłaOprócz tego kłaki, żwir, wyciągnięta trawa z korzeniami z doniczki, dywanik oczywiście w rolce. Ale niech się bawi dziewczyna
KatS pisze: jestem po fachu lesnikiem ze specjalnoscią w lasach ochronnych
KatS pisze: przebranżawiałam się konsekwentnie typowo w ochronę przyrody i bioróżnorodnosci.
KatS pisze:Więc może w te leniwe wakacje czas na prace translatorskie
Aia pisze:Zawsze z niecierpliwością wyczekuję kolejnych postępów
Aia pisze:Też mam drzewko szczęścia i jestem z tego powodu szczęśliwa

KatS pisze:Miałam też w planach hodowlę awokado z pestki - podobno to łatwe - ale jakos nigdy się za to nei zabrałam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Marmotka i 33 gości