Uwielbiam oglądać kwiatki, fotografować je też lubię, za to totalnie nie znam się na roślinności. Dla mnie to kwiatek, i to kwiatek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Piękne kwiaty. Mnie też zawsze ciągnie do tego by roślinki uwieczniać na makro i przyglądać się szczegółomA propos kwiatków. Dziś sobie sprawdzałam czy, gdzie i jak można dostać sadzonkę powoju polnego (mojego ulubionego kwiatu). I co? To chwast. Tego się nie kupuje to się zwalcza
![]()
![]()
![]()
Ciri nie utopiła Was tym razem?
Fajnie gdyby Jej ta ruja przeszła i już byście mieli to za sobą.
Gosiagosia pisze:Cześć dziewczynki z Dublina!
Widzę że niedziela minęła ciekawie i na łonie natury. Ja też uwielbiam naturę i ogrody botaniczne.
A Cirii jest jeszcze taka młoda a zarazem taka dorosła i te uciążliwe rujki. Trzymam kciuki za RTG i sterylkę.![]()
MaryLux pisze:A ja jakoś nie mam głowy do nazw botanicznych, nawet w wypadku unikalnych okazów i pomników przyrody
barbarados pisze:Hej
PixieDixie pisze:Hej hej dziewczyny!
Aia pisze:Piękne kwiaty. Mnie też zawsze ciągnie do tego by roślinki uwieczniać na makro i przyglądać się szczegółomA propos kwiatków. Dziś sobie sprawdzałam czy, gdzie i jak można dostać sadzonkę powoju polnego (mojego ulubionego kwiatu). I co? To chwast. Tego się nie kupuje to się zwalcza
![]()
![]()
![]()
Ciri nie utopiła Was tym razem?
Fajnie gdyby Jej ta ruja przeszła i już byście mieli to za sobą.
MaryLux pisze:Na pociechę: moje ulubione konwalie to też podobno chwast...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Gosiagosia i 17 gości