klaudiafj pisze:Aha no to faktycznie zdrowy wybórNie dość że zjadłaś dużo kalorii to będziesz i tak głodna
![]()
Ale to rozumiem, że przed lekturą artykułu jeszcze byłaś
le to była chudziutka paróweczka

a i nadal jestem głodna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Aha no to faktycznie zdrowy wybórNie dość że zjadłaś dużo kalorii to będziesz i tak głodna
![]()
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Aha no to faktycznie zdrowy wybórNie dość że zjadłaś dużo kalorii to będziesz i tak głodna
![]()
le to była chudziutka paróweczka![]()
a i nadal jestem głodna
klaudiafj pisze:No dokładnie, że jesteś głodna. Ale to chociaż zjedz kromkę. Pamiętaj, musisz jeść by schudnąć
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:No dokładnie, że jesteś głodna. Ale to chociaż zjedz kromkę. Pamiętaj, musisz jeść by schudnąć
a wiesz że udało mi się spaść dwa kilo![]()
staram się jeść systematycznie i w miarę zdrowo a i dużo piję
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Cholerka tyle batonikow ile zabkowto by bylo juz hurtowo...,
to może ciasteczka zamiast batoników o
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Cholerka tyle batonikow ile zabkowto by bylo juz hurtowo...,
ja na kolację bardzo lubię ptysie , takie z ubitą pianą z białek, nie z bitą śmietaną jak to teraz zaczęli robić![]()
i nie myślę o kaloriach
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Cholerka tyle batonikow ile zabkowto by bylo juz hurtowo...,
ja na kolację bardzo lubię ptysie , takie z ubitą pianą z białek, nie z bitą śmietaną jak to teraz zaczęli robić![]()
i nie myślę o kaloriach
no na taki pomysł na kolację to bym w życiu nie wpadła![]()
Mira normalnie szalejesz
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości