Dziewczyny są grzeczne a Pusia to tak się kuli ze strachu że aż się dziwię że kot tak może się skulić aby stać się niewidzialnym.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Hugo jak idzie do weta to już się drze w kontenerze a w gabinecie pokornieje![]()
Dziewczyny są grzeczne a Pusia to tak się kuli ze strachu że aż się dziwię że kot tak może się skulić aby stać się niewidzialnym.
Gosiagosia pisze:Dziewczyny są grzeczne a Pusia to tak się kuli ze strachu że aż się dziwię że kot tak może się skulić aby stać się niewidzialnym.
barbarados pisze:Jak moje dostały tekturowy drapaczek w prezencie , to tą tekture wygryzały i nią pluły na odległość
Aia pisze:Jestem zachwycona tymi tekturowymi drapakami. Jeśli jeszcze to jest w miarę tania zabawka, to jest to genialny pomysł. Faktura zachęcająca do drapania, kot może niszczyć ile wizie, ostrzyć pazury, gryźć, pluć, a potem nie żal tego wywalić i wymienićKtoś miał łeb!
PixieDixie pisze:Jaj ... jak ja bym takie cos dala to by NIcia to z blogoscia rozszarpala. Czesto mam kartnowe pudelka z Avonu... Nitka z blogoscia rozszarpowueje je na czesci... na samym poczatku naszego wspolnego zycia.. potargala na strzepy umowe z vetra![]()
Nie wiedzielismy do czego jest zdolna...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości