Beasia pisze:Kasiu, robisz przepiękne biżutki i nie dziwię się, że dziewczyny chciały je z Ciebie zrywać
Hahaha! Ale tylko te różowe i niebieskie

Pochwal sie swoimi. Proszę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beasia pisze:Kasiu, robisz przepiękne biżutki i nie dziwię się, że dziewczyny chciały je z Ciebie zrywać
Beasia pisze:Kasiu, gdzie kupiłaś orzechy kukui? Bardzo mi się podobają i kiedyś chciałam zrobić sobie z nich kolczyki, ale nie udało mi się kupić.
Tak mi się spodobał Twój naszyjnik z fluorytami, ze nie wiem czy nie wrócę do robienia biżuterii
Sulfuria pisze:5 miesięcy. Żalu, tęsknoty, potwornych wyrzutów sumienia i poszukiwań. Godziny spędzone na necie, setki rozniesionych ogłoszeń papierowych, kolorowe ogłoszenia w miejscach publicznych, rozmowy z sąsiadami, jeżdżenie, nierzadko po nocy, do zgłoszeń, dziesiątki telefonów pomocnych ale też durnych, okrutnych dowcipów, obelg, nieuczciwe smsy. Kamień w wodę! KTO nam go ukradł?? Prawie pół roku a serce ciągle boli i tęskni! Wiesławek był z nami od maleńkości i od pierwszej chwili podbił nasze serca! Wychuchany, zadbany i rozpieszczony. Potrafił rozbroić do łez! Gdzie jest? Kto go ma? Kto ma serce z kamienia, kto jest na tyle okrutny, żeby zrobić nam taką krzywdę??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości