Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emee pisze:
Tosiny pysiolek (ależ bym wycałowała to pysio czasem, norrrrrrrrmalnie .... ach....)
P.S. Enio daje się całować w ustaTrzeba trochę uważać, żeby za bardzo się nie wkurzył, ale jak ma się wyczucie, to da się radę
Dorota pisze:Przycupnę tu
Aia pisze:Nie dziwię Ci się, że byś wycałowała, bo sama jak patrzę na to zdjęcie mam na to ochotę
Aia pisze:W świecie nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć, głupota zawsze zadziwia..
Emee pisze:Baranki - moja ulubiona czułość, jaką kot okazuje człowiekowi(już sama nazwa powala mnie na kolana)
Aia pisze: Tosiny pysiolek (ależ bym wycałowała to pysio czasem, norrrrrrrrmalnie .... ach....)
Obrazek
P.S. Enio daje się całować w ustaTrzeba trochę uważać, żeby za bardzo się nie wkurzył, ale jak ma się wyczucie, to da się radę
Nie dziwię Ci się, że byś wycałowała, bo sama jak patrzę na to zdjęcie mam na to ochotę
Aia pisze: Tylko szkoda czasu, bo już by się chciało mieć za co się zapłaciło.
Aia pisze:Ogólnie fajne bestie z tych kotów
KatS pisze: czasem barankuje tak mocno, jakby chciała komus przyłożyć z bańki
KatS pisze:Baranek to był nasz pierwszy kontakt w schronisku, opiekunka otowrzyła jej kojec i buch - dostałam od razu barankiem w dłoń
KatS pisze: Tyle że, jak to ujął TŻ, jej baranki wyglądają tak, jakby sama nie wiedziała o co w tym chodzi i po co to, ale robi tak, żeby nasladować starszą siostrę
KatS pisze: Na tym zdjęciu wygląda, jakby miała białe zakręcone do góry wąsy.
MaryLux pisze:Moja Inka ma 9 i pół roku, przytula się od kilku miesięcy dopiero.
Emee pisze:MaryLux pisze:Moja Inka ma 9 i pół roku, przytula się od kilku miesięcy dopiero.
To mnie pocieszyłaś - jeszcze tylko 7 lat![]()
Nie no, wiem, że Tosia z natury jest przytulasem, nakolankowym mruczandem. Jeszcze jak miała pół roku, to barankowała, dużo mruczała i lubiła głaskanie, dopiero później ją skrzywdzono, więc mam nadzieję, że przypomni sobie, jak przyjemny może być dotyk człowieka
Emee pisze:Nie no, wiem, że Tosia z natury jest przytulasem, nakolankowym mruczandem. Jeszcze jak miała pół roku, to barankowała, dużo mruczała i lubiła głaskanie, dopiero później ją skrzywdzono, więc mam nadzieję, że przypomni sobie, jak przyjemny może być dotyk człowieka
MaryLux pisze:Moja Inka ma 9 i pół roku, przytula się od kilku miesięcy dopiero.
KatS pisze: Na razie pewnie sama nie dowierza, że może być tak dobrze, ale z czasem... i może nie za 7,5 roku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 461 gości