Gratulacje wyniku! To chyba całkiem nieźle w tak krótkim czasie
Moderator: Estraven
Jest słodsza niż czekolada, na szczęscie nie tuczy
Też nie lubię wypadać z rytmu, bo później często porzucam to co robiłamPixieDixie pisze:Kasia ja wiem ze to nie popularne ale mam ten sam problem jak ty... przygotuj delikatnie skore wczesniej, przed wakacjami. Zafunduj sobie 2-3 sesje w tygodniowych odstepach w solarium przed urlopem. Pomaga! Ja tez jestem bledziuch ale widze po ostatniej grecji - nie cierpialam z powodu czerwonej opaleninzy. Ladnie sie przyrumienilam, bez czerwonego kolorku. Bo skora juz byla jakos oswojona z UV.
w białych rajstopach
Aia pisze:Aż sobie westchnęłam po przeczytaniu, tego co napisałaś o Stelli, bo się rozczuliłamBardzo lubię odczuwać sympatię zwierzęcia, że nie jestem mu obojętna, że mi ufa i jesteśmy dla siebie ważni.
Irlandzka Myszka pisze:Za mlodego uparlam sie zeby opalic nogi. Juz w lutym zaczelam regularne sesje z kwarcowka. Cale lato w krotkich spodenkach i w mojej opinii to zjarana bylam jak Murzyn. Dobre samopoczucie mialam do poczatku wrzesnia kiedy spotkalam ciocie a ta sie zapytala dlaczego w taki upal w bialych rajstopach chodze i czy mi nie goraco. Po tym mi przeszlo opalanie.
Moli25 pisze:Ah Stella, jak moja Duza przeczytała ze okazujesz duzo czułości swojej Duzej to powiedziała ze spakuje mnie w kartonik zrobi dziurki i wysle do Irlandii na nauki. Ale czy my sie dogadamy po irlandzku? Przydały by mi sie wakacje od Fuksa, tak 3 dni spokoju na drapaku badz na krzesełku, on taki brojnik ze Ci powiadam. Jak bedziesz miec chęć to daj znac, spakuje myszki i przylece do Ciebie kotolotem
Moli
uwłaczające byłoby gdyby "wsadzili" mnie do kartonu z dziurami, phi tez mi cos. Powiedz mi tylko droga Stello, czy mam kupować bilet do Cork, Shannon czy do Dublina? Dobrze ze znam ta Irlandię, ciocie tam mam jedna, dużej kolezanka przychodzi do nas jak jest w PolscePixieDixie pisze:Molciu kochana, a bierzesz cos mocniejszego pod pache?? bedziecie ze Stella balange robic??
PixieDixie pisze:Kasia a gdzie jedziecie?? Macie juz cos? Bo nie wiem co przegapilam w watku przez te moje zaleglosci
Moli przyjezdzaj do TG to blizej niz tachac sie do Irlandi:D
Ehh baby baby fajnie by sie bylo kiedys spotkac. Kasia kiedy bedziesz w polsce co? Ty na slask przylatujesz co nie ??:D
Spotkanie forumowe V2 to by bylo cos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 10 gości