chyba to czas "... zaopiekuj się mną ...."
długo tak nie pociągniesz

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kinnia pisze:piekarnia - prima sort![]()
chyba to czas "... zaopiekuj się mną ...."
długo tak nie pociągniesz
Kinnia pisze:skoro tak, to przepraszam![]()
a 'swoim szlakiem'
skądś to znam, nawet całkiem nieźle![]()
ogólnie zwarta i gotowa, konkretna i wymagająca, precyzyjna i pragmatyczna, idealna na kryzysy
a
czasami ..... melodramat, to mało powiedziane i do tego jojcząca okrutne i wytrwale
pewnie to widać, jak któreś choruje, konkret i logika przeplecione 'delikatną schizą'
ametyst55 pisze:Dzień dobrymimo, że mokry
![]()
Ja siedzę jak na szpilkach bo wczoraj zgarnęłam chorego kota, którego od czasu do czasu dokarmiałam. Był w takiej złej formie , że bez problemu włożyłam go do transporterka. Zaniosłam do weta i okazało się , że ma pourazową przepuklinęDzisiaj jest operowany i zobaczymy co będzie dalej.
ASK@ pisze:ametyst55 pisze:Dzień dobrymimo, że mokry
![]()
Ja siedzę jak na szpilkach bo wczoraj zgarnęłam chorego kota, którego od czasu do czasu dokarmiałam. Był w takiej złej formie , że bez problemu włożyłam go do transporterka. Zaniosłam do weta i okazało się , że ma pourazową przepuklinęDzisiaj jest operowany i zobaczymy co będzie dalej.
![]()
Będzie dobrze. Nasza iwunia też tak została zgarnięta. Miała co prawda 3 operacje -ostatnia z wszyciem siatki- ale udało się. Znalazła najlepszy domek na świecie. Ze srebrnymi sztućcami
Hania66 pisze:Hm, mnie już nasi weci dobrze znają, więc zawsze dopytują czy się nie pomyliłam![]()
Ile razy zamiast Ornipuralu na wątrobę dawałam Oridermyl to nawet nie zliczę (na szczęście tylko słownie)![]()
Albo Sul-tridin z Synergalem myliłam![]()
I jeszcze kilka takich kfiatków, których teraz nie pamiętam, ale były na pewno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości