tangerine1 pisze:To ja rezerwuję Milkę.
Z sympatii do syjamów i sentymentu do staruszek.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:To ja rezerwuję Milkę.
Z sympatii do syjamów i sentymentu do staruszek.
Asia_K pisze: Kasia ma wystarczajaco dużo pracy przy kotach więc adopcjami my pokierujemy 9mam nadzieje, że z pomoca reszty forumowiczów)
Ann_pl pisze:Asia_K pisze:Ogłoszenie:
W Nasielsku baardzo potrzebna jest blacha o wymiarach: 40 mb, minimum 1 m wysokości, 1mm grubości. Wegrowskie kotyki tez chciałaby mieć taki wybieg ale dopóki stodoła nie zostanie zabezpieczona musza siedzieć zamkniete w jednym pomieszczeniu...
Bardzo mi zalezy aby skupic sie na tym watku. Czy ktos moze ma jakies znajomosci zeby miec mozliwosc kupienia takiej blachy po niziutkich cenach? Jesli znalibysmy koszt to wtedy wiedzialibysmy o jaka kwote walczymy
Ann_pl pisze:Ann_pl pisze:Asia_K pisze:Ogłoszenie:
W Nasielsku baardzo potrzebna jest blacha o wymiarach: 40 mb, minimum 1 m wysokości, 1mm grubości. Wegrowskie kotyki tez chciałaby mieć taki wybieg ale dopóki stodoła nie zostanie zabezpieczona musza siedzieć zamkniete w jednym pomieszczeniu...
Bardzo mi zalezy aby skupic sie na tym watku. Czy ktos moze ma jakies znajomosci zeby miec mozliwosc kupienia takiej blachy po niziutkich cenach? Jesli znalibysmy koszt to wtedy wiedzialibysmy o jaka kwote walczymy
Wiem, ze to brzydko, ale zacytuje siebie bo sprawa blachy jest bardzo istotna. Koty musza miec miejsce do zycia.
Asia_K pisze:Ann_pl pisze:Ann_pl pisze:Asia_K pisze:Ogłoszenie:
Wiem, ze to brzydko, ale zacytuje siebie bo sprawa blachy jest bardzo istotna. Koty musza miec miejsce do zycia.
Nie mogę edytować swoich postów, żeby jeszcze wyraźniej napisać o tym
Asia_K pisze:.............
Lalka. Miziasta i spokojna ale do czasu. Kiedy znudzą ją pieszczoty potrafi zadrapac i ugryźć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 83 gości