Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maary a wiesz co dobrze gadasz![]()
naciapałam się wszystkiego po trochu i teraz mi niedobrze i takiego kielicha przydało by się wypić na żołądek, z pieprzem
Problem jest taki że nawet kropelki w domu nie ma![]()
![]()
krople żołądkowe mi zostały tylko![]()
Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naciapałam się wszystkiego po trochu i teraz mi niedobrze i takiego kielicha przydało by się wypić na żołądek, z pieprzem
![]()
Agnieszko przyjeżdżaj do Nas u nas jeszcze kielichów dostatek.![]()
![]()
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w sumie Warszawa nie dalekono to pędzę, czego nie robi się dla zdrowia
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w sumie Warszawa nie dalekono to pędzę, czego nie robi się dla zdrowia
taki bieg do Warszawy byłby lepszy niż rok siłowni
Gosiagosia pisze:Agusia chyba jeszcze idzie do Warszawy bo się nie odzywa.
Ja też się czuję po tych Świętach jak napompowany balon, tak się najadłam że nawet spacer nie pomógł
MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Agusia chyba jeszcze idzie do Warszawy bo się nie odzywa.
Ja też się czuję po tych Świętach jak napompowany balon, tak się najadłam że nawet spacer nie pomógł
Żeby spacer poskutkował, z Ursynowa na Bemowo musiałabyś przewędrować przez Wrocław, Przemyśl i Olsztyn
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Agusia chyba jeszcze idzie do Warszawy bo się nie odzywa.
Żeby spacer poskutkował, z Ursynowa na Bemowo musiałabyś przewędrować przez Wrocław, Przemyśl i Olsztyn
No i Óć.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Agusia chyba jeszcze idzie do Warszawy bo się nie odzywa.
No i Óć.
Nie omijając Poznania, 3-Miasta i Siedmiogrodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: JoasiaS i 91 gości