Bardzo proszę o zamknięcie wątku. Dziękuję.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon mar 14, 2016 16:45 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Kinnia pisze:ok
ogarnęłam się jakoś, chyba :roll:
w każdym razie daj namiary
:D

Przesyłka ,oczywiscie wyslana.

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Wto mar 15, 2016 18:47 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Zapraszamy :-)

gatiko

Post » Śro mar 16, 2016 16:53 Re: Happy Day's *DO JUTRA g:22:00 *PILNA DIAGNOSTYKA

Kupisz coś za 100 zł, mozesz wybrać jakąś jedną rzecz GRATIS - do 20 zł

Kupisz coś za 150 zł - możesz wybrać jedną rzecz GRATIS - do 30 zł

Zapraszamy ;-)

gatiko

Post » Czw mar 17, 2016 16:53 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Piszę na wątku, bo zostałam oskarżona o sprzedawanie - naciąganie ludzi . Zostało mi zarzucone,że łamię zasady forum.
Że wciskam stare, śmierdzące ciuchlandem rzeczy.

Powyższe nie jest prawdą. Jest mi niezmiernie przykro,że zostałam obrzucona błotem. Pomijam fakt, wielokrotnych maili, w złym tonie i mocno roszczeniowych - to było "miesiące wstecz" - wówczas nie doszło do żadnej transakcji,z tą osobą.

Nigdy nie żałowałam nikomu gratisu. Byłam wdzięczna ( i jestem ) za pomoc, w kupnie rzeczy ode mnie. Nie dorzucałam gratisu starego, czy mocno zużytego. Uczciwie podchodzę i w życiu, nie robiłabym z siebie głupka,żeby oszukiwać kogoś, kto pomaga.

Jest mi przykro,że zostałam potraktowana w tak chamski sposób.

Wiele osób , kupowało ode mnie rzeczy. Czy ktoś jest / czuje się oszukany przeze mnie ? :(

Życie czasami płata różne figle, niekoniecznie miłe.. więc radziłabym uważać w ocenianiu innych. Dziś masz, jutro możesz stracić ...
Czasami nie da się naprawić wszystkiego tak ,jak by się tego pragnęło. Niestety :(

edit:
PS.
Skoro napisałam,że ciuchy są z mojej szafy, to tak jest. Kiedyś miałam pieniądze i mogłam sobie kupować. Poza tym, wspominałam,że dostaję też ciuchy od bliskich.
Niektórych stać na to,żeby kupować lepsze rzeczy. Mam też prezenty, które albo nosiłam albo nie.
Kiedyś, wystawiłam bluzeczkę , pewna osoba, chciała ją kupić. Wyjęłam ją z szafy, do zapakowania,ale zauważyłam "plamkę/cień", czego wcześniej nie zauwazyłam. Nie było to w widocznym miejscy,ale jednak. Odmówiłam sprzedaży, przeprosiłam.
A teraz ktoś mnie nazywa naciągaczką i oszustką ... :oops:
Przepraszam,ża taki wpis,ale jest mi naprawdę bardzo przykro.
Ostatnio edytowano Czw mar 17, 2016 17:02 przez gatiko, łącznie edytowano 1 raz

gatiko

Post » Czw mar 17, 2016 16:56 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Dwa razy kupiłam ciuszki od Gatiko - za każdym razem ubrania były w świetnym stanie, czyste, zadbane i zgodne z opisem, a wysyłka była ekspresowa. Z czystym sumieniem mogę polecać transakcje z Gatiko :)

Regina S.

Od: Śro paź 30, 2013 1:36

Post » Czw mar 17, 2016 17:01 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Od dłuższego czasu jestem comiesięczną klientką :D i nigdy nie byłam zawiedziona. Wszystko zawsze było zgodne z opisem, wymiary zawsze podane na życzenie. Ubrania porządne, niezniszczone. I zawsze jakiś gratis dostałam.Bardzo polecam zakupy u gatiko.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw mar 17, 2016 23:41 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Dziękuję dziewczyny , za wpisy.

Pierwszy raz , spotkałam się z taką sytuacją ,niemiłą. Przypuszczam, o co mogło chodzić tak naprawdę, ale i tak tego nie rozumiem.
Nigdy wcześniej, żadna z osób, które coś kupowały na moich bazarkach, nie miała o nic pretensji. Wręcz przeciwnie , zawsze otrzymywałam podziękowania, jak nie na wątku, to na pw. Do głowy by mi nie przyszło oszukiwać nikogo,w żaden sposób. Przecież nawet wklejam rachunki, żeby nikt nie poczuł się oszukany. Ja nie żebram o pieniądze...
Poza tym, nie miałabym sumienia,żeby pisać,że potrzebuję kasę na badania i brać na swoje jakieś wydatki :oops: Sumienie by mi nie pozwoliło, zeby igrać z losem. Za bardzo kocham moje zwierzaki.
To tyle...

Jeśli ktoś miałby chęć coś kupić, oczywiście zapraszam. Pieniądze ze sprzedaży , naprawdę przeznaczam na to, co jest napisane na wątkach.
Wystarczy zobaczyć ... pomyśleć.
Odnośnie ciuchów, nie są ani zniszczone,ani śmierdzące ... są naprawdę świetnej jakości. Zawsze wyprane, zadbane. Jedynie do czego się przyznaję, przestałam prasować do wysyłki .

gatiko

Post » Pt mar 18, 2016 10:46 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Ja kupowałam u Gatiko i zawsze byłam zadowolona i jeszcze dostałam "gratis" za co ogromne DZIĘKUJĘ, bo wiem jaka jest sytuacja i naprawdę nie rozumiem tej sytuacji, bardzo przykrej i na pewno niepotrzebnej :(

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Pt mar 18, 2016 18:25 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

co za bzdury ktoś wypisał :evil: i ja kupowałam i bardzo jestem zadowolona , wszystko było super

mysle,że ktoś lubi afery, bo cierpi na monotonię życia :? i tyle , jak taka osoba delikutaśna , to niech do butiku zasuwa , jak zapłaci za szmatę odpowiednio, nawet z wrażenia nie zauważy niedoróbek :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt mar 18, 2016 20:33 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

:lol:

Zapraszam weekendowo ;-)

gatiko

Post » Sob mar 19, 2016 19:03 Re: Happy Day's *DO JUTRA g:22:00 *PILNA DIAGNOSTYKA

gatiko pisze:Kupisz coś za 100 zł, mozesz wybrać jakąś jedną rzecz GRATIS - do 20 zł

Kupisz coś za 150 zł - możesz wybrać jedną rzecz GRATIS - do 30 zł

Zapraszamy ;-)

Sobotnio, wieczorową porą, zapraszamy ;)

gatiko

Post » Nie mar 20, 2016 16:10 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

Pani łaskawie zapisze na mój rachunek nr 7 pudrowy róż :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie mar 20, 2016 16:12 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

łaskawie zaznaczam :ok:

gatiko

Post » Nie mar 20, 2016 16:30 Re: Wyprzedaż GRATISY*Nowości- *PILNA DIAGNOSTYKA

21 mi się podoba, ale za małe będzie :( bo ja biuściasta jestem oj....

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

[poprzednia][następna]