Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jakie fajne psiurki! Witanko, za Tosię trzymamy kciuki. Niech żyje jak najdłużej i najlepiej mimo choroby![]()
MaryLux pisze:Szkoda, że Cię nie ma we Wrocku - na pl. Solnym jest pub Guiness
Aia pisze:Jak świętujesz dzień św Patryka? Prócz Guinnessa![]()
To jest jedno z ważniejszych świąt w Irlandii czy tylko najbardziej popularne zagranicą?
PixieDixie pisze:Jak tam swietowanie??
Trzymam mocno kciuki!!
KatS pisze:Ja? 1980 A chłop jeszcze starszy
PixieDixie pisze:Kasia oj tam oj tam mam siostry starsze od ciebie - wszystkie! tylko ja taki szczyl przy nich![]()
KatS pisze:Ja się nieraz smieję, że przypomina (z siersci) dużego, włochatego pająka Więc i brwi są krzaczaste, a jakże, i kozia bródka też.
KatS pisze:Do schroniska jechalismy po starszego, spokojnego kocura... a wybralismy młodą, zabawową kotkę
barbarados pisze:Cześć małolaty
Aia pisze:Nie lubi się kotów za ich wygląd tylko za charakter
Aia pisze:Fajny ten filmik ze święta. Dobrze popatrzeć, że ludzie potrafią się bawić, być niepoważni, weseli. w Polsce chyba za poważnie się do tych wszystkich świat podchodzi.
Emee pisze:Aia pisze:Nie lubi się kotów za ich wygląd tylko za charakter
Za charakter i za to "coś"
Masz rację z tym, co piszesz. Nasze wyobrażenia to jedno, ale serce nie sługa
Aia pisze:Fajny ten filmik ze święta. Dobrze popatrzeć, że ludzie potrafią się bawić, być niepoważni, weseli. w Polsce chyba za poważnie się do tych wszystkich świat podchodzi.
Bo każdy patrzy na każdego, czy czasem nie robi z siebie głupka. Smutne trochę.
Ale zawsze można pojechać do miasta, gdzie nikt nas nie zna, wyszaleć się i wrócić![]()
barbarados pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć małolaty
Emee pisze:A mi zawsze się wydaje, że psy z krzaczastymi brwiami są jakieś takie... Mądre, doświadczone, poczciwe
Emee pisze:Wiesz, ja zawsze chciałam całego czarnego kocura, a urzekła mnie czarno-biała dziewczynkaTak więc rozumiem doskonale - nieznane są wyroki
A Stella jest boska
KatS pisze:Miałam w życiu kilka kotów, ale żadnego nie wybrałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Gosiagosia i 379 gości