Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:Pietraszka pisze:hwdzieczak_lodz pisze:Pietraszka pisze:hwdzieczak_lodz pisze:Cześć, piszę nie w temacie ale mam do was ważne pytanie. Mój kot wyszedł w sobotę wieczorem i do tej pory nie wrócił. Przeszukałam okolicę, rozlepiłam ogłoszenia, jestem w trakcie dzwonienia do lecznic i schroniska. Czy mogłybyście podać mi kontakty do osób, które zajmują się bezpańskimi kotami w rejonie Górnej? I co jeszcze mogę zrobić? Martwię się o niego, bo nigdy nie zdarza mu się nie wracać przez tak długi czas. Jest nieufny wobec obcych, więc nikt go na pewno nie wziął. Zauważyłam też, że w okolicy nagle jest mniej kotów - czy to możliwe, aby kastrat podążył za marcującymi się kotami?
Hania, jeśli masz jakieś zdjęcia, to możemy umieścić apel na naszym FB.
Mozesz tez wrzucic sama ogłoszenie na różne portale, na FB np. https://www.facebook.com/groups/zaginio ... zionelodz/
Powodzenia, trzymam kciuki
Ogłoszenie już trafiło na zaginione/znalezione zwierzęta. Byłabym bardzo wdzięczna za zamieszczenie apelu. Gdzie mogę wysłać zdjęcia?
Możesz wysłać na naszego kotylionowego maila: kotylion.pl@gmail.com i napisz parę słów i gdzie zaginał.
Hania, wrzuć to zdjęcie tez i na wątku schroniskowym viewtopic.php?f=1&t=172748&start=180
czy kot był zaczipowany?
Gdzie dokładnie na Górnej?
Pracuję na Górnej, będę się rozglądać, ale daj zdjęcie.
Duszek686 pisze:Dzięki Julia za wieści
Martwi mnie ta luźna kupa w małym pokoiku - czyżby znów Brunia? Może to jednorazowy "wypadk" - ale jeśli jutro też tam będzie coś luźnego to musimy jakoś
zidentyfikować czyje to dzieło
Aiden pisze:Jaki dom byłby najodpowiedniejszy dla Fiołka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 9 gości