Maryla pisze:http://upload.miau.pl/1/6116.jpg Fredi
No prawie jak Migdał

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:http://upload.miau.pl/1/6116.jpg Fredi
Maryla pisze:Moje wszystkie koty zostały ostatnio zaszczepione
zajęło to wetowi około 12 minut bo się spieszył na mecz
ponieważ lubię konkursy to ogłaszam konkurs na scenariusz jak to się odbyło
kordonia pisze:Maryla pisze:Moje wszystkie koty zostały ostatnio zaszczepione
Powbijal pieczątki do książeczek, a zaszczepiłas je sama po jego wyjściu?????
MariaD pisze:Zdradzę Wam tajemnicę: Maryla zwołała kocie zoebranie, przemówiła do futrzaków, tłumacząc im konieczność szczepień profilaktycznych. Potem każdy kot otrzymał do łapy numerek i będąc wywolanym przez lekarza grzecznie wskakiwał na ławę, kładł sie dupką do lekarza i zaciskając pazurki przetrzymywał bez jednego miauku zastrzyk. Jedynie biała kotka odmówiła jakże poniżającego stania w kolejce (przeżytek dawnych czasów) i lekarz musiał pofatygowac sie do damy siedzącej godnie na lodówce.![]()
![]()
![]()
![]()
Zagadka - ile z tego co napisałam zawiera prawdy
Wawe pisze:MariaD pisze:Zdradzę Wam tajemnicę: Maryla zwołała kocie zoebranie, przemówiła do futrzaków, tłumacząc im konieczność szczepień profilaktycznych. Potem każdy kot otrzymał do łapy numerek i będąc wywolanym przez lekarza grzecznie wskakiwał na ławę, kładł sie dupką do lekarza i zaciskając pazurki przetrzymywał bez jednego miauku zastrzyk. Jedynie biała kotka odmówiła jakże poniżającego stania w kolejce (przeżytek dawnych czasów) i lekarz musiał pofatygowac sie do damy siedzącej godnie na lodówce.![]()
![]()
![]()
![]()
Zagadka - ile z tego co napisałam zawiera prawdy
To co wytłuściłam w Twoim tekście.![]()
MariaD pisze:Zdradzę Wam tajemnicę: Maryla zwołała kocie zoebranie, przemówiła do futrzaków, tłumacząc im konieczność szczepień profilaktycznych. Potem każdy kot otrzymał do łapy numerek i będąc wywolanym przez lekarza grzecznie wskakiwał na ławę, kładł sie dupką do lekarza i zaciskając pazurki przetrzymywał bez jednego miauku zastrzyk. Jedynie biała kotka odmówiła jakże poniżającego stania w kolejce (przeżytek dawnych czasów) i lekarz musiał pofatygowac sie do damy siedzącej godnie na lodówce.![]()
![]()
![]()
![]()
Zagadka - ile z tego co napisałam zawiera prawdy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości