Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Oooooo, Kasia wrociła![]()
Witaj wraz ze swoimi pieknymi kocurkami![]()
![]()
Ciesze sie, ze znowu jestes na miaubrak czasu doskonale rozumiem, bo opiekujemy sie z mezem naszym kochanym wnusiem
![]()
a to dziecko juz 1,4 roczne i ... wszedzie go pełno, takie zywe srebro nam sie pojawiło w rodzinie![]()
Moja Tysia tez co jakis czas posikuje (upodobała sobie fotele .... kłade wiec tam podkłady dla kociat schowane w kocyki).
Wszystkie badania ma ok. Rece opadajaale ostatnio wetka dała nam cystophan (na niezatorowe idiopatyczne lub śródmiąższowe zapalenie pęcherza moczowego kotów) i o dziwo, pomaga
![]()
Wysypuje zawartsc z kapsułki i mieszam z miamorem (pasta na kłaczki - moje koty bardzo ja lubia) i do pysia. Pomaga na czas brania leku i potem przez jakies 2-3 miesiace ...
Gdy zaczana posikiwac ponownie zaczynam jej to dawac i tak w kołko Macieju![]()
Moze wyprobujesz ?
mir.ka pisze:no nareszcie sobie o nas przypomniała![]()
byle to nie było jednorazowe
klaudiafj pisze:No, ale piękni mężczyźni![]()
![]()
Super, że się pokazałaś i że wszystko u Was dobrze
A pamiętam dobrze, że pracujesz w Krakowie i dojeżdżasz? Czy mi się już pomotlało
klaudiafj pisze:No piękne chłopaki![]()
![]()
![]()
A może Teemo byłby zadowolony z trzeciego kotka, który zająłby się Teemo
Muszu i Temuś bawią się razem? Wiesz, ja tak piszę z perspektywy trzeciego kotka, bo mi jednego przybyło w tym czasie jak Ciebie nie było
![]()
Właśnie zakodowałam sobie ten Kraków i przyznam się, że myślałam o TobieBo ja też rozważam dojazdy do Krakowa - najpierw myślałam o 2 letniej szkole a potem o 2u miesięcznym kursie - tyle, że dla mnie to będzie około 2,5 godziny drogi w jedną stronę :/ I tylko w weekendy. Ale widzę, że Ty dajesz radę
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości