Może się zdziwisz Stellą

Jestem bardzo ciekawa jutra

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotimont pisze::D kocie kary są wyrafinowane i nieuniknione
KatS pisze:Tak jest ciociu Kalair, miziam posłusznie!![]()
Kotimont pisze::D kocie kary są wyrafinowane i nieuniknione
No... własnie wyrafinowania to im dzisiaj brak, zachowują się prosto jak konstrukcja cepa... nie poznaję mojej skomplikowanej Stelli![]()
Pobawiłysmy się wędką, teraz dziewczęta leżakują
KatS pisze:Poleżakowałam i ja, i one. Ciri przyszła i rozwaliła mi się na brzuchu, mrucząc. Nawet Stella przyszła się przytulić, na chwilkęOne są takie kochane!
Trzeba je będzie jednak znowu ucywilizować, bo obie mają jakies dzikie oczy i skaczą jak małpy![]()
A kolanko naparza mnie nadal... mam naprawdę z dużego kawałka zdartą skórę i co zaczyna się to lekko goić, to jak tylko zegnę kolano, to co sie wygoiło pęka, zaczyna się sączyć płyn surowiczy, robi się paskudnie i slimacząco. A do tego boli obita kosć. Żeby tak się załatwić to trzeba być mną, ja mam talent do takich durnych wypadków. Kiedys skręciłam nogę na prostej drodze, po prostu nagle kucnęłam, a kostka aż chrupnęła.No ale teraz mogę zrobić opatrunek, przemyć to, zrobić okład, a przede wszystkim nie muszę spędzać całego dnia w rajstopach ani spodniach, do których ten sączący płyn się przylepia.
Na pociechę kupiłam sobie na lotnisku perfumy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 462 gości