Moderator: Estraven
MariaD pisze:Biedny Miś, żadnego zrozumienia dla targających nim, niespełnionych uczuć.![]()
agamuza pisze:Ania - rodzinne sekrety upubliczniać![]()
Ładnie to tak
![]()
![]()
Poza tym skoro Pysia jest wybitną lingwistką, to Miś moze umie czytać... Trzeba uważać z tymi kotami - nigdy nic nie wiadomo
Anna Suffczyńska pisze: (...) Po pierwszych objawach całkowitej niechęci Gaciowej podszedł nieśmiało do Mrówki i rozpoczął ponownie taniec godowy..Ale Mrówka też nie okazała najmniejszego zainteresowania.. Miś podszedł do Felusia..
Po chwili opamiętał się, przecież Feluś od urodzenia jest mężczyzną..
I mój biedaczek tak się zawstydził, że schował się pod kołdrę na moim tapczanie i przez prawie dwie godziny nie wysadzał nosa na zewnątrz.. Jakoś go przekonałam, żeby wylazł, bo w końcu się udusi.. I obiecałam, że o pomyłce Misia nikomu nie opowiem..
a może on jest taki postępowy i nowoczesny ten Twój Miś? kropka75 pisze:Anna Suffczyńska pisze: (...) Po pierwszych objawach całkowitej niechęci Gaciowej podszedł nieśmiało do Mrówki i rozpoczął ponownie taniec godowy..Ale Mrówka też nie okazała najmniejszego zainteresowania.. Miś podszedł do Felusia..
Po chwili opamiętał się, przecież Feluś od urodzenia jest mężczyzną..
I mój biedaczek tak się zawstydził, że schował się pod kołdrę na moim tapczanie i przez prawie dwie godziny nie wysadzał nosa na zewnątrz.. Jakoś go przekonałam, żeby wylazł, bo w końcu się udusi.. I obiecałam, że o pomyłce Misia nikomu nie opowiem..
a może on jest taki postępowy i nowoczesny ten Twój Miś?
kropka75 pisze:Może miał ochotę na odmianę, ale poczuł że to nie dla niego jednak.
Anna Suffczyńska pisze:agamuza pisze:Ania - rodzinne sekrety upubliczniać![]()
Ładnie to tak
![]()
![]()
Poza tym skoro Pysia jest wybitną lingwistką, to Miś moze umie czytać... Trzeba uważać z tymi kotami - nigdy nic nie wiadomo
Może masz rację..![]()
![]()
Chyba muszę zacząć milczeć na kocie tematy..
agamuza pisze:Ania, one wiedzą, ze maja rzesze fanow na calym forumA ty jestes prezesem fanclubu
![]()
agamuza pisze:Jak widzisz, jest nas wiecejZbieraj materialy i podgladaj nasze superstars. ]
agamuza pisze:
Piszesz to tak .................. brak mi slow JAK, ale tak, ze ktos moze powinien to wydacJuz tu widzialam jedna chętną. Pomysl o tym, Aniu bo to naprawde jest ciekawa i interesująco napisana historia. Mowie to z pozycji czytelnika zaawansowanego poniewaz moja srednia przeczytanych ksiazek na tydzien waha sie miedzy 6 - 10. Twoj styl pisania przypomina mi Jamesa Heriotta (a moze to sie pisalo przez dwa RR - nie pamietam). Polecam jego serię o weterynarzu.
Wstyd się przyznać, ale akurat Jamesa Heriotta nie czytałam..
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 4 gości