Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:MonikaMroz pisze:klaudiafj pisze::)
Klaudia jak ja mam odmierzać tą tauryne ??? bo trochę głupia w tym temacie jestem i kompletnie nie wiem jak to podawać
Ja mam miarkę kuchenna na 1 ml a to jest pół gram tauryny. Robie tak - odmierzam cos okolo 0.5-1 gram (zazwyczaj mniej niz wiecrej) i rozmieszuje to w jednej łyżeczce wody wstępnie. Potem dodaje sosik np z mamiora lub trochę innej saszetki czy puszki i razem to mieszam i gniote. Potem dodaje do tego całą saszetkę i jeszcze raz mieszam i rozkładam do talerzyków.
Liczę tak 0,5 grama na kota. Bo ciężko u mnie z matematyka to wolę mniej niż więcej dawać
Cosma tez nie ma.tauryny wiec spokojnie można dodaću mnie też almo szału nie robi
a kupiłam teraz karmy które juz mają tauryne - catz fine food ma 1500 mg/kg a Yahoo (nie pamiętam jak to się nazywało) ma 375 tauryny. To do tego pierwszego nie daje a do tego drugiego dodałabym pół grama. Ale i tak ostatnio zapominam i o taurynie i oleju z łososia czy rzepakowym. Musze znowu się sprężyc
![]()
Ps. Mam nadzieje ze nic nie pomieszalam - jestem na tel i pisze z pamięci
barbarados pisze:Dobrze , że fejsa nie mam . Za to mam ochotę lać takich ,,ludzi " . Mocno i bardzo długo .
Czeć dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 18 gości