[KONIEC]Tulinek poleca: tylko dla kotuf

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2016 14:50 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

alessandra pisze:
gatiko pisze:Olu, gdzie jest jakieś konto Michasia ? Nie mogę znaleźć namiaru.

nie upubliczniam Obrazek , ale mogę na pw podesłać :mrgreen:

Poproszę, mam z mojego wątku viewtopic.php?f=20&t=169035 - 15 zł , to będzie na dzielnego chłopaczka, na cukierka :mrgreen:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pon lut 22, 2016 14:56 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

gatiko pisze:
alessandra pisze:
gatiko pisze:Olu, gdzie jest jakieś konto Michasia ? Nie mogę znaleźć namiaru.

nie upubliczniam Obrazek , ale mogę na pw podesłać :mrgreen:

Poproszę, mam z mojego wątku viewtopic.php?f=20&t=169035 - 15 zł , to będzie na dzielnego chłopaczka, na cukierka :mrgreen:

Dziękuję :1luvu: juz piszę pw :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 23, 2016 17:16 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Dzisiaj kończymy licytację legowiska , a w zasadzie czekamy tylko na oficjalne przyklepanie prawa własności :wink:

alessandra

Post » Wto lut 23, 2016 17:17 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Radek kładzie swoją łapinkę na posłanku i mówi +10zł:P
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Śro lut 24, 2016 11:53 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Madie pisze:Radek kładzie swoją łapinkę na posłanku i mówi +10zł:P

Madie -my naprawdę poważnie musimy porozmawiać 8) :lol:

Oficjalnie ogłaszam zakończenie licytacji legowiska "wrzosy w śniegu" (jak każdy twórca nadaje imię swojemu dziełu :mrgreen: ) - gratulujemy przelicytowującej siebie samą MADIE :201413 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tulinek dodaje piłeczkę wjelce dzwoniacą w kolorze jasnego wrzosu do kompletu :wink:

szczegóły już piszę na pw :D

alessandra

Post » Śro lut 24, 2016 12:09 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Specjalnie dla Madie :1luvu: i Radka :1luvu: wspólnie z Michasiem przełamujemy barierę wstydu i wraz z przeserdecznymi podziękowaniami przesyłamy selfie :mrgreen: :strach:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 24, 2016 15:38 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Dziękujemy za "pinkne" zdjęcie:)

Radek jednak zmienił zdanie. Po zakupie przekaże legowisko swojej koleżance, z resztą - dam mu się samemu wypowiedzieć.

Yoł. Cieszyłem się bardzo, że będę miał co obsierściać i bendzie tylko moje i moje, ale Duża wczoraj powiedziała, że Kicia - koteczka w mym wieku jej szefa jest bardzo smutna i chora. Pewnie zastanawiacie się co mnie obchodzi jakaś czarna lalunia, której żem na oczy nigdy nie widział i nic pomiędzy nami nigdy się nie wydaży. Otóż, oczywiście jej mi jej żal - jak każdemu przyzwoitemu kotowi. Ale to za mało żeby swoje (MOJE!) posłanko takie pinkne oddawać. Natomiast Duży tej Kici (a zupełnie przypatakiem szef mojej Dużej, a raczej SZEF bo to chłop porzondny)wiele razy robił coś dla nas zupełnie bezinteresownie.

A to Duża zawsze mogła wyjść z pracy i ze mną do łapikocioduchów jechać, a to z domu pracować żeby mnie doglondać, a to zawsze dobre słowo miał dla mnie i pytanie o mnie w zanadrzu, aaaa i jeszcze jak Duża miała kiepsko z portfelem (dziura jakaś, mówiła że czorna jak ta Kicia właśnie) to z nienacka paczki nak przysłał ze żwirem, jedzeniem, witaminami i jakimiś nawet zabawkami jak dla kociąt! A nie musiał. Jak Duża miała dużo małych kićków w domu też paczuszkę zrobił. Jak mówiłem, dobry SZEF. A teraz jego KICIA chora i tak żem sobie wykoncypował, że jak taka Lalunia takie pinke posłanko dostanie to zaraz wigoru nabierze, mizdrzyć się zacznie i ozdrowieje.
Mondrym no nie? Ale piueczkę już dla siebie zostawiam i basta! Chociaż pewnie ten gałgan Milut mi ją zaraz zajuma...Niewychowana ta młodziesz.

Tak więc droga ciociu od posuanek mam nadzieję, że niedugo znów w zbożnym celu (a ponoć zboża są zue dla kota i bondź tu mondry...) będę mógł troszkę kasy Dużej wydać tym razem na wyrko dla siebie.

Tom pisał JA! Radek - kot na sto dwa:)
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Post » Śro lut 24, 2016 16:15 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Zrobiuem przelef - moja szklana myszka mi mówi, że piniąszki jusz powinny być na kącie:)

Madie

Post » Czw lut 25, 2016 11:51 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Madie pisze:Dziękujemy za "pinkne" zdjęcie:)

Radek jednak zmienił zdanie. Po zakupie przekaże legowisko swojej koleżance, z resztą - dam mu się samemu wypowiedzieć.

Yoł. Cieszyłem się bardzo, że będę miał co obsierściać i bendzie tylko moje i moje, ale Duża wczoraj powiedziała, że Kicia - koteczka w mym wieku jej szefa jest bardzo smutna i chora. Pewnie zastanawiacie się co mnie obchodzi jakaś czarna lalunia, której żem na oczy nigdy nie widział i nic pomiędzy nami nigdy się nie wydaży. Otóż, oczywiście jej mi jej żal - jak każdemu przyzwoitemu kotowi. Ale to za mało żeby swoje (MOJE!) posłanko takie pinkne oddawać. Natomiast Duży tej Kici (a zupełnie przypatakiem szef mojej Dużej, a raczej SZEF bo to chłop porzondny)wiele razy robił coś dla nas zupełnie bezinteresownie.

A to Duża zawsze mogła wyjść z pracy i ze mną do łapikocioduchów jechać, a to z domu pracować żeby mnie doglondać, a to zawsze dobre słowo miał dla mnie i pytanie o mnie w zanadrzu, aaaa i jeszcze jak Duża miała kiepsko z portfelem (dziura jakaś, mówiła że czorna jak ta Kicia właśnie) to z nienacka paczki nak przysłał ze żwirem, jedzeniem, witaminami i jakimiś nawet zabawkami jak dla kociąt! A nie musiał. Jak Duża miała dużo małych kićków w domu też paczuszkę zrobił. Jak mówiłem, dobry SZEF. A teraz jego KICIA chora i tak żem sobie wykoncypował, że jak taka Lalunia takie pinke posłanko dostanie to zaraz wigoru nabierze, mizdrzyć się zacznie i ozdrowieje.
Mondrym no nie? Ale piueczkę już dla siebie zostawiam i basta! Chociaż pewnie ten gałgan Milut mi ją zaraz zajuma...Niewychowana ta młodziesz.

Tak więc droga ciociu od posuanek mam nadzieję, że niedugo znów w zbożnym celu (a ponoć zboża są zue dla kota i bondź tu mondry...) będę mógł troszkę kasy Dużej wydać tym razem na wyrko dla siebie.

Tom pisał JA! Radek - kot na sto dwa:)

Ze łzami w oczach czytałam :oops: i ze względu na Kocinkę i Radka i Szefa, bo takich ludzi obecnie bardzo mało :1luvu:

Gest wielki i zacny , słów nie ma , aby wyrazić ... Obrazek

no ja tylko powiem Ci, Radek,że to dobsze zrobiłeś , bo ono jakies dziefczyńskie było , a dla Ciebie to cos mesnkiego wymyslem i bendzie git :ok: Tuliś

alessandra

Post » Pt lut 26, 2016 12:47 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

zapraszamy po kuleczki - mamy jeszcze 2 sztuki z kocimiętką i dyndadłem na końcu :wink:

3 zł za sztukę

Obrazek

Obrazek

alessandra

[poprzednia]