Poproszę, mam z mojego wątku viewtopic.php?f=20&t=169035 - 15 zł , to będzie na dzielnego chłopaczka, na cukierka

Moderator: Moderatorzy
gatiko pisze:
Poproszę, mam z mojego wątku viewtopic.php?f=20&t=169035 - 15 zł , to będzie na dzielnego chłopaczka, na cukierka
Madie pisze:Radek kładzie swoją łapinkę na posłanku i mówi +10zł:P
Madie pisze:Dziękujemy za "pinkne" zdjęcie:)
Radek jednak zmienił zdanie. Po zakupie przekaże legowisko swojej koleżance, z resztą - dam mu się samemu wypowiedzieć.
Yoł. Cieszyłem się bardzo, że będę miał co obsierściać i bendzie tylko moje i moje, ale Duża wczoraj powiedziała, że Kicia - koteczka w mym wieku jej szefa jest bardzo smutna i chora. Pewnie zastanawiacie się co mnie obchodzi jakaś czarna lalunia, której żem na oczy nigdy nie widział i nic pomiędzy nami nigdy się nie wydaży. Otóż, oczywiście jej mi jej żal - jak każdemu przyzwoitemu kotowi. Ale to za mało żeby swoje (MOJE!) posłanko takie pinkne oddawać. Natomiast Duży tej Kici (a zupełnie przypatakiem szef mojej Dużej, a raczej SZEF bo to chłop porzondny)wiele razy robił coś dla nas zupełnie bezinteresownie.
A to Duża zawsze mogła wyjść z pracy i ze mną do łapikocioduchów jechać, a to z domu pracować żeby mnie doglondać, a to zawsze dobre słowo miał dla mnie i pytanie o mnie w zanadrzu, aaaa i jeszcze jak Duża miała kiepsko z portfelem (dziura jakaś, mówiła że czorna jak ta Kicia właśnie) to z nienacka paczki nak przysłał ze żwirem, jedzeniem, witaminami i jakimiś nawet zabawkami jak dla kociąt! A nie musiał. Jak Duża miała dużo małych kićków w domu też paczuszkę zrobił. Jak mówiłem, dobry SZEF. A teraz jego KICIA chora i tak żem sobie wykoncypował, że jak taka Lalunia takie pinke posłanko dostanie to zaraz wigoru nabierze, mizdrzyć się zacznie i ozdrowieje.
Mondrym no nie? Ale piueczkę już dla siebie zostawiam i basta! Chociaż pewnie ten gałgan Milut mi ją zaraz zajuma...Niewychowana ta młodziesz.
Tak więc droga ciociu od posuanek mam nadzieję, że niedugo znów w zbożnym celu (a ponoć zboża są zue dla kota i bondź tu mondry...) będę mógł troszkę kasy Dużej wydać tym razem na wyrko dla siebie.
Tom pisał JA! Radek - kot na sto dwa:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości