Klaudia, dzisiaj w nocy sobie wypróbuję którąs z tych gier młodzieżowych

Kotimont - jednak to siostry, nie ma bata

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Hahahhajakbym widziała minę mojej kotki
Jeśli się zdarzyło, że połozyła się obok innego zwierzęcia, to była na siebie tak wściekła, że po kilku minutach rezygnowała
Ale na filmiku widziałam, tak jakby Ciri robiła podchody do Stelli, żeby się właśnie obok Niej położyć. Może starsza siostra się przełamie i polubi takie przytulanki?
MaryLux pisze:W sumie to ja nie lubię kotów
PixieDixie pisze:U mnie poczatkowo tez tak to wygladalo z tym spaniem... a potem..hahaha
cud miód i orzeszki
![]()
Slicznoty!
KatS pisze:Aia pisze:Hahahhajakbym widziała minę mojej kotki
Jeśli się zdarzyło, że połozyła się obok innego zwierzęcia, to była na siebie tak wściekła, że po kilku minutach rezygnowała
Ale na filmiku widziałam, tak jakby Ciri robiła podchody do Stelli, żeby się właśnie obok Niej położyć. Może starsza siostra się przełamie i polubi takie przytulanki?
One tak co i raz, jedna robi podchody do drugiej. Nawet teraz spią obok siebie, z tym, że jedna w pudełku, a druga zaraz obok![]()
KatS pisze:MaryLux pisze:W sumie to ja nie lubię kotów
No no noale chyba nie tych tutaj, hę?
![]()
MaryLux pisze:KatS pisze:MaryLux pisze:W sumie to ja nie lubię kotów
No no noale chyba nie tych tutaj, hę?
![]()
Nie lubię. Bo je kocham
Moli25 pisze:Trudna milosc? Kasiu! U Ciebie milosc kwitnie, Ciri jest malutka, wszędzie jest jej pełno, Stella nie ogarnia jak ktos moze tak sie panoszyć po jej domku? Jeszcze czasu potrzeba, chociaż wg mnie jest super![]()
U mnie jest trudna milosc, dosłownie, prują sie jak stare gacieczasami pióra lecą aż piszczy, ale co ja poradzę? Takie zycie
spac nigdy nie spali ze sobą, chyba raz jak Fuks był mały, a tak to obsolutnie, Fuks od razu gryzie Molke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus i 477 gości