Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziś ze schroniska przyjadą 3 koty:
PRECEL PERS jest zarezerwowany, ale babka nie odbiera telefonu więc rezerwacja zostanie ściągnięta - kot ma zrobione wszystko
ZEFIR - kot wrócił z adopcji podobnież kogoś ugryzł ma zrobione wszystko
LOLA ruda kotka wróciła z adopcji kotka ma cukrzycę musi iść do woliery na zdrową ma suche jedzenie specjalistyczne dla cukrzycowych kotów NIE MOŻNA DAWAĆ JEJ ŻADNEJ INNEJ KARMY kotka będzie musiała mieć dwa razy dziennie podawaną insulinę w zastrzyku.
Michcia (Karola) pisze:Biedna Lola, moja koleżanka z pracy ma w domu kota cukrzyka, pytałam już czy nie wzięłabym drugiego, ale sęk w tym, że insulina i paski dla kotów nie są refundowane i na 100% to spory koszt dla dwóch kotów
Asiap84 pisze:Kiedy będzie kiermasz?
Tajron pisze:Jedzenie dla cukrzyków mamy i suche i mokre.
KiziMizi&Pysia pisze:Raporcik z dnia Gatty....wszystko lepiej niż dobrzejuż nie chowa się, nie chodzi taka przygięta, bawi sie na całego aż sami się zastanawiamy skąd ona ma takie pokłady energii. Strasznie chce się miziać. Rece mamy zdrapane ale warto
Po pierwszej dobie podawania nowych leków jest już tylko delikatnie łzawienie, nie ma już tej ropy i ciągle mokrego pod oczami.
Diego robi wszystko żeby się do niej dostać, no ale jeszcze lepiej nie....
Oba kotki dostają Immunodol.
Agnieszka2015 pisze:Michcia (Karola) pisze:Biedna Lola, moja koleżanka z pracy ma w domu kota cukrzyka, pytałam już czy nie wzięłabym drugiego, ale sęk w tym, że insulina i paski dla kotów nie są refundowane i na 100% to spory koszt dla dwóch kotów
A może moglibyśmy kupować tej pani karmę? Te stałe godziny to będzie masakra a jak miskę z wodą wywalii niechcący. ..w nocy jak nikogo nie ma....
Asiap84 pisze:Dzisiaj dyżur spokojnie. Tygrys sika na wszystko. Ma apetyt. Kropka też dobrze trochę pomiauczala i ładnie zjadła. Lenka też bardzo gadatliwa. Na zdrowej Balbinka warczala na wszystkich, Morus zestresowany przez nią, Kryspin cały czas miauczy. Na podłodze i w wolierze zielone wymioty. W wolierze jest teraz Lola kotka z cukrzyca. Na 3 zefir i Precel persik prześliczny. Bardzo spokojne były zwiedzaly pomieszczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 57 gości