Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Maciuś znalazł dom??
Cudowna wiadomość
Baltimoore pisze:Jak dobry tymczas to i tak dobrze. A czasem nawet dla trudnych kotów lepiej niż nietrafiony DS.
_aaaKotyRude2_ pisze:Baltimoore pisze:Jak dobry tymczas to i tak dobrze. A czasem nawet dla trudnych kotów lepiej niż nietrafiony DS.
Z jednej strony dobrze a z drugiej... w dt powinna być rotacja bo tylko wtedy ma to sens. Na swoim przykładzie powiem tak od sierpnia do grudnia wyadoptowałam 7 kotów. Średnio daje to 12 kotów rocznie, w momencie w którym jeden z tymczasów staje się rezydentem odbiera szansę na dom stały wielu innym niestety...
Baltimoore pisze:_aaaKotyRude2_ pisze:Baltimoore pisze:Jak dobry tymczas to i tak dobrze. A czasem nawet dla trudnych kotów lepiej niż nietrafiony DS.
Z jednej strony dobrze a z drugiej... w dt powinna być rotacja bo tylko wtedy ma to sens. Na swoim przykładzie powiem tak od sierpnia do grudnia wyadoptowałam 7 kotów. Średnio daje to 12 kotów rocznie, w momencie w którym jeden z tymczasów staje się rezydentem odbiera szansę na dom stały wielu innym niestety...
Myślę, że DT Maciusia nie będzie miał nic przeciwko Twojej pomocy w znalezieniu mu dobrego DS
_aaaKotyRude2_ pisze:... w dt powinna być rotacja bo tylko wtedy ma to sens. Na swoim przykładzie powiem tak od sierpnia do grudnia wyadoptowałam 7 kotów. Średnio daje to 12 kotów rocznie, w momencie w którym jeden z tymczasów staje się rezydentem odbiera szansę na dom stały wielu innym niestety...
Baltimoore pisze:_aaaKotyRude2_ pisze:... w dt powinna być rotacja bo tylko wtedy ma to sens. Na swoim przykładzie powiem tak od sierpnia do grudnia wyadoptowałam 7 kotów. Średnio daje to 12 kotów rocznie, w momencie w którym jeden z tymczasów staje się rezydentem odbiera szansę na dom stały wielu innym niestety...
W takim razie nie rozumiem Twojego komentarza akurat w tym wątku![]()
Jaki jest sens pisać truizmy w sytuacji, gdy Maciusiowi przez rok nie udało się znaleźć dobrego DS.
Ja już miałam dla niego jeden prawie nagrany, ale się wycofał.
W tej sytuacji powtórzę- jakie szczęście, że 'trudny' Maciuś jest w fajnym DT.
tabo10 pisze:Wielkie dzięki kalewala za DT dla Maciusia.
Jeden DT dla nieadopcyjnego kota (strachliwego lub FIV/FELV+,albo załatwiającego się bez kontroli,czy takiego ,którego trzeba własnoręcznie odsikiwać) jest wg mnie bardziej cenny niż kilkanaście DT/DS dla kotów adopcyjnych. Dlatego ode mnie wielki szacun![]()
AnielkaG pisze: [...] Podobnie jak Malusia, która żyje w stadzie ale jest wyluzowaną, grubą i miłą kotką która sama się upomina o głaskanie i daje się nosić na rękach i przytulać. Rok temu była kłębkiem nerwów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 79 gości