A tak to zawsze wszystko na gotowe
Prosze tu przyciąć tu przyszyć tu zafarbować

[/quote]Bolało u dentysty?
Ja nie mam jednego zęba z tyłu, bo jakiś palant stwierdził, że w wieku 14 lat miałam tak zepsuty ząb, że nie nadawał się do leczenia - rozumiecie, co za konował... w wieku 14 lat nie mogłam mieć złego zęba. Byłam sama i zgodziłam się na to - wziął wyrwał i kasę skasował. Teraz mam taką dentystkę wspaniałą, że ona nawet o rwaniu zębów słowa nie mówi. Płakałam całą noc za zębem i 10 lat temu trafiłam znowu na tego konowała i znowu powiedział to samo - zęba mi nie wyleczył. Powiedziałam mu, że nie zgadzam się na wyrwanie, że ma mi zalepić ząb i więcej tam nie poszłam - on z wkur..em napisał w mojej karcie - ząb zalepiony na WYRAŹNE życzenie pacjentki - a najlepsze, że tego dnia robił dwoje pacjentów na raz z tymi samymi rękawiczkami. Teraz u mojej dentystki biorę się za ten ząb po kilku latach od zalepienia plombą światłoutwardzalną. Ząb jest teraz naprawdę w złym stanie, bo tak się bałam, że ktoś znowu wyrwie mi ząb, że go nie leczyłam. Trauma normalnie

I teraz mam już zdjęcie tego zęba i w poniedziałek mam wizytę. Moja dentystka powiedziała, że ten ząb może jeszcze poczekać nawet, bo mam ważniejsze zęby a nie że jest do wyrwania. No, ale zobaczymy - jak tworzy go to zobaczy

Stresuje się.
Janinko, jakby co to polecam tą dentystkę, choć jest z Siemianowic - Dentomed w Michałkowicach. Pierwszy raz jestem naprawdę zadowolona z dentysty

O ja też bym chciała iść do profesjonalistki, która zrobi mi super fryzurę

A nie do pani Krysi za rogiem, a zawsze trafiam na taką Krysię. Obecna mnie fajnie podcina, ale tylko podcina :/ Mam długie włosy (miałam dłuższe) i jak pytałam u fryzjerów czy zrobią mi jakieś fajne cięcie tak żeby było modnie, ale żebym miała wciąż długie włosy to mi mówili - z takimi włosami nie da się nic zrobić!

no to z jakimi się da - z krótkimi? ech...