Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Jak zrobić zamowieńie w zooplus żeby zapłata była po 14 dniach?
poszukaj w płatnościach, tam jest taka opcja
Ja właśnie nie widzę
Chwilowo ta opcja jest zablokowana. Ja też nie mogłam . W ubiegłym roku też tak było przez jakiś czas a później wróciło.
FElunia pisze:Jak patrzę na Alusię i Benusia, to żałuję, że nie zostawiliśmy Sevenka z siostrzyczką, chociaż Małgorzatka (bo takie ma imię w nowym domku) ma się u swoich Dużych świetnie.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:Kochane jesteście![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesteśmy po wizycie u weta i na razie usg ją ominęło. Dostała zastrzyk długo działający czyli dwa tygodnie, wtedy ponowne badanie siuśków i zobaczymy co będzie, ale powinno być dobrze.
Była badana i pęcherz miała pusty i nie bolesny, czyli go opróżnia do końca, ale dzisiaj chodziła już częściej do kuwetki. Na razie obserwujemy i czekamy ma poprawę , więc prosimy o![]()
![]()
![]()
![]()
Z tym usg to nie wiadomo jak by było , bo do badania musi być tak jak u ludzi pełny pęcherz ,żeby było wiarygodne. Musiałabym ja odstawić od kuwetki na przynajmniej 4 godziny, ale nawet zamknięcie w pokoju nie wiem co by dało bo Rudzia to Rudzia i nie wiadomo czy akurat gdyby jej sie siurać chciało to szukałaby kuwetkiNieraz nalała ze złości w buty (nie moje)
![]()
Kocica była zważona i jak na Prezesową przystało, waga słuszna 6,10 kg![]()
w ciągu roku 40 dkg do góry
Rudzia a z ciebie kawał baby![]()
![]()
a ile Rudzia ma latek?
Rudzia w maju będzie miała 8 lat , przeliczając na wiek człowieka to 48. Czyli jest juz w średnim wieku czy jeszcze młoda?
Kaja pod koniec maja 15
Życie zaczyna się po 50-tce, wcześniej jest młodość
racja, wypijmy za to![]()
50 to nawet nie połowa życia
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Jak zrobić zamowieńie w zooplus żeby zapłata była po 14 dniach?
poszukaj w płatnościach, tam jest taka opcja
Ja właśnie nie widzę
Chwilowo ta opcja jest zablokowana. Ja też nie mogłam . W ubiegłym roku też tak było przez jakiś czas a później wróciło.
mir.ka pisze:ja na szczęście gdzieś do końca miesiąca mam zapas dla zwierzaczków, bo ostatnio robiłam dwa zamówienia z dodatkowymi punkami 250 i 100, to być moze juz do tego czasu to odblokują
zmieniłam dostawcę z zooplusa, bo GLS juz mnie złościł, , musiałam siedzieć pól dnia w domu i nie bylo dokładnie wiadomo kiedy przyjadą
teraz dowozi mi DPD, rano dostaję smsa której godzinie będą i telefon do kuriera gdybym chciała zmienić, ponadto dostawa jest znacznie szybciej, nieraz juz na drugi dzień jak zamawiam rano
agusialublin pisze:ja piję fervex żesz choroba jasna![]()
![]()
Kotina pisze:mir.ka pisze:ja na szczęście gdzieś do końca miesiąca mam zapas dla zwierzaczków, bo ostatnio robiłam dwa zamówienia z dodatkowymi punkami 250 i 100, to być moze juz do tego czasu to odblokują
zmieniłam dostawcę z zooplusa, bo GLS juz mnie złościł, , musiałam siedzieć pól dnia w domu i nie bylo dokładnie wiadomo kiedy przyjadą
teraz dowozi mi DPD, rano dostaję smsa której godzinie będą i telefon do kuriera gdybym chciała zmienić, ponadto dostawa jest znacznie szybciej, nieraz juz na drugi dzień jak zamawiam rano
Mnie tez wkurza GLS, przychodza kiedy chca![]()
sprawdze PDP, jesli beda - jak piszesz - lepsi tez w Warszawie, to zostane przy nich![]()
Moja Tinusia (TM) miała czesto zapalenie pecherza, bidulka nigdy wtedy nie sikneła ani razu poza kuweta, biegała do kuwety i robiła po kropelce .....
W koncu weci ja wyleczyli ....![]()
Za zdrowko Rudzi![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 983 gości