Rude jest piękne i bure też ♥♥♥cz15 Kaja[*]za TM;mamy Jake'a

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 12, 2016 18:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Jak patrzę na Alusię i Benusia, to żałuję, że nie zostawiliśmy Sevenka z siostrzyczką, chociaż Małgorzatka (bo takie ma imię w nowym domku) ma się u swoich Dużych świetnie.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pt lut 12, 2016 19:24 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Jak zrobić zamowieńie w zooplus żeby zapłata była po 14 dniach?

poszukaj w płatnościach, tam jest taka opcja

Ja właśnie nie widzę :roll:

Chwilowo ta opcja jest zablokowana. Ja też nie mogłam . W ubiegłym roku też tak było przez jakiś czas a później wróciło.

ja na szczęście gdzieś do końca miesiąca mam zapas dla zwierzaczków, bo ostatnio robiłam dwa zamówienia z dodatkowymi punkami 250 i 100, to być moze juz do tego czasu to odblokują
zmieniłam dostawcę z zooplusa, bo GLS juz mnie złościł, , musiałam siedzieć pól dnia w domu i nie bylo dokładnie wiadomo kiedy przyjadą
teraz dowozi mi DPD, rano dostaję smsa której godzinie będą i telefon do kuriera gdybym chciała zmienić, ponadto dostawa jest znacznie szybciej, nieraz juz na drugi dzień jak zamawiam rano
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 12, 2016 19:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

FElunia pisze:Jak patrzę na Alusię i Benusia, to żałuję, że nie zostawiliśmy Sevenka z siostrzyczką, chociaż Małgorzatka (bo takie ma imię w nowym domku) ma się u swoich Dużych świetnie.

i to najważniejsze :)

te małe od początku były takie związane ze sobą i nie mogłam ich rozdzielić, musiały iść do jednego domku
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lut 12, 2016 19:33 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

mir.ka pisze:
MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
agusialublin pisze:
mir.ka pisze:Kochane jesteście :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jesteśmy po wizycie u weta i na razie usg ją ominęło. Dostała zastrzyk długo działający czyli dwa tygodnie, wtedy ponowne badanie siuśków i zobaczymy co będzie, ale powinno być dobrze.
Była badana i pęcherz miała pusty i nie bolesny, czyli go opróżnia do końca, ale dzisiaj chodziła już częściej do kuwetki. Na razie obserwujemy i czekamy ma poprawę , więc prosimy o :ok: :ok: :ok: :ok:
Z tym usg to nie wiadomo jak by było , bo do badania musi być tak jak u ludzi pełny pęcherz ,żeby było wiarygodne. Musiałabym ja odstawić od kuwetki na przynajmniej 4 godziny, ale nawet zamknięcie w pokoju nie wiem co by dało bo Rudzia to Rudzia i nie wiadomo czy akurat gdyby jej sie siurać chciało to szukałaby kuwetki :mrgreen: Nieraz nalała ze złości w buty (nie moje) :mrgreen:
Kocica była zważona i jak na Prezesową przystało, waga słuszna 6,10 kg :D
w ciągu roku 40 dkg do góry :D

Rudzia a z ciebie kawał baby :201461 :201461
a ile Rudzia ma latek?

Rudzia w maju będzie miała 8 lat , przeliczając na wiek człowieka to 48. Czyli jest juz w średnim wieku czy jeszcze młoda?
Kaja pod koniec maja 15 :)

Życie zaczyna się po 50-tce, wcześniej jest młodość

racja, wypijmy za to :piwa:
50 to nawet nie połowa życia :wink:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 12, 2016 19:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

A co mi tam . Jutro wolne
Za zwierzaki :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lut 12, 2016 19:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

to ja jednego :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lut 12, 2016 23:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

ja piję fervex żesz choroba jasna :evil: :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob lut 13, 2016 8:04 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Jak zrobić zamowieńie w zooplus żeby zapłata była po 14 dniach?

poszukaj w płatnościach, tam jest taka opcja

Ja właśnie nie widzę :roll:

Chwilowo ta opcja jest zablokowana. Ja też nie mogłam . W ubiegłym roku też tak było przez jakiś czas a później wróciło.

Kiedys tez tak miałam, zadzwoniłam do zooplusa i wyjasnili mi, ze ta opcja jest dostepna dopiero gdy wpłyna pieniadze za paczke na ich konto.
Jesli forsiaki poszły przelewem trzeba czekac pare, kilka dni (zaley od banku), a jesli płatna przy odbiorze, to wtedy gdy kurier dostarczy pieniadze ..... :?
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob lut 13, 2016 8:12 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

mir.ka pisze:ja na szczęście gdzieś do końca miesiąca mam zapas dla zwierzaczków, bo ostatnio robiłam dwa zamówienia z dodatkowymi punkami 250 i 100, to być moze juz do tego czasu to odblokują
zmieniłam dostawcę z zooplusa, bo GLS juz mnie złościł, , musiałam siedzieć pól dnia w domu i nie bylo dokładnie wiadomo kiedy przyjadą
teraz dowozi mi DPD, rano dostaję smsa której godzinie będą i telefon do kuriera gdybym chciała zmienić, ponadto dostawa jest znacznie szybciej, nieraz juz na drugi dzień jak zamawiam rano

Mnie tez wkurza GLS, przychodza kiedy chca :evil:
sprawdze PDP, jesli beda - jak piszesz - lepsi tez w Warszawie, to zostane przy nich :D

Moja Tinusia (TM) miała czesto zapalenie pecherza, bidulka nigdy wtedy nie sikneła ani razu poza kuweta, biegała do kuwety i robiła po kropelce .....
W koncu weci ja wyleczyli .... :201461

Za zdrowko Rudzi :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob lut 13, 2016 19:38 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

agusialublin pisze:ja piję fervex żesz choroba jasna :evil: :evil: :evil:

przecież to nie antybiotyk to mozesz :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 19:39 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

barbarados pisze:A co mi tam . Jutro wolne
Za zwierzaki :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 19:40 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

dorcia44 pisze:to ja jednego :piwa:

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 19:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

Kotina pisze:
mir.ka pisze:ja na szczęście gdzieś do końca miesiąca mam zapas dla zwierzaczków, bo ostatnio robiłam dwa zamówienia z dodatkowymi punkami 250 i 100, to być moze juz do tego czasu to odblokują

Mnie tez wkurza GLS, przychodza kiedy chca :evil:
sprawdze PDP, jesli beda - jak piszesz - lepsi tez w Warszawie, to zostane przy nich :D

Moja Tinusia (TM) miała czesto zapalenie pecherza, bidulka nigdy wtedy nie sikneła ani razu poza kuweta, biegała do kuwety i robiła po kropelce .....
W koncu weci ja wyleczyli .... :201461

Za zdrowko Rudzi :ok: :ok: :ok:

mnie dostarczają drugi miesiąc i jak na razie jest dobrze, ponadto maja od niedawna siedzibę firmy nie tak daleko to nawet tam mogłabym sama odebrać

Rudzia już nie kropelkuje ale jeszcze chodzi dość często do kuwetki. Niech pije i duzo sika to pozbędzie się piasku.
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 13, 2016 19:45 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.15 Rudzia chora :(

MaryLux pisze::piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]