Specjalnie weszłam na komp, bo na telefonie nie umiałam zobaczyć zdjęcia - haha

no tu się zgodzę, że to chyba cecha rasowa tak siedzieć

Cudowne Puchatki, jest co robić z sierścią

Naprawdę przepiękne! A masz swój wątek
Satirro?
Lotos2014 przeraziłaś mnie

jak to nikt nie odpisał? A to było na Naszych Kotach? Rany, tak mi przykro

Ja wszędzie, gdzie ktoś postawi świeczuszkę piszę, bo wiem sama jak to boli

Naprawdę

U nas też się nic nie dzieje, ale w tym niczym jest aż tak dużo rzeczy, które się dzieją

A ja jestem chyba gaduła i jestem ciągle na górze miau i czasem mi wstyd, bo piszę za przeproszeniem o każdym pierdnięciu

Ale nie mam z kim porozmawiać na żywo prócz TZ o kotach. A o czym innym można mówić, prawda?!
Jutro pokażę Wam kamerkę na koty

Mogę postawić kamerkę i z telefonu ją włączyć i śledzić na telefonie koty i mogę robić - to najlepsze - zdalnie zdjęcia! Czyli koty z ich poziomu jak coś sobie robią

M. tak uchwycił Marysię przy wodopoju - patrzyła co to za rzecz pojawiła się na drapaku
Nie będzie w tym roku walentynek - m. rozwalił nasze nowe auto, miał stłuczkę, taa stłuczkę - skoro zderzak jest do wymiany to nie jest to stłuczka i to z jego winy, więc nie mam dla niego litości :/ Jestem wściekła, bo dobrze wiem jak to było - jechał tutaj za szybko po naszych ulicach ciasnych i ktoś mu wyjechał a on nie zdążył zahamować, a był to jego obowiązek. I jak mu mówiłam zawsze, że ma zwolnić to kozaczył. Nawet nie wiecie jak jestem $@#$#%#%$%#%#$%

Lotos2014 ja też myślałam, że to ten łysy kotek, ale to ja też zdradzę Ci coś w tajemnicy - uwielbiam syjamczyki

I od razu mi się przypomniało, że mówiłaś że miałaś dwa

I Europejczyka

I własnie przypomniało mi się, że syjamczyki są białe jak są małe

Satirro - każdy się przywiązuje do człowieka i kot i pies - wszystko zależy od więzi jaka powstanie i chyba bardzo dużo od człowieka - czy czlowiek zrozumie kota czy psa