Zuzia i Pola po raz 35

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2016 11:37 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:Wkurzyłam się dzisiaj. :evil:
Na 15 miałam wyznaczony termin testów na alergie. Miałyśmy iść z mamą ale ponieważ jest chora namówiłam tatę by ze mną poszedł.O dziwo nawet się zdecydował ze mną iść. Wyszliśmy a tam okazuje się że winda nie działa. Zaczęliśmy schodzić po schodach a rodzice mieszkają na 7 piętrze i okazało się że na 4 nie domykają się drzwi i dlatego winda nie jeździ.Jakoś doczłapaliśmy do przychodni a tam zong. Testów nie będzie bo osoby które to organizowały rozpłynęły się we mgle. Pani próbowała się dodzwonić ale nikt nie odbierał telefonu a firma która to sygnowała nie ma pojęcia o czymś takim.
Dopiero po wzięciu leków których nie brałam kilka dni poczułam się lepiej i w końcu przestała mnie boleć głowa.

no to Cię załatwili :(
ale moze to i dobrze,bo jak jakaś podejrzana firma, to tylko byś kasę straciła
niepotrzebnie cierpiałaś przez odstawienie leków :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 12, 2016 12:33 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ale numer :/
Witaj Ewuś z Dziewczynkami :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lut 12, 2016 15:15 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewcia Ty jak zamawiasz w zooplusie to korzystasz z takiej opcji ze zapłata po 14 dniach. Ja nie mogę tego znaleźć. Może ja nie mam takiej opcji?
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt lut 12, 2016 16:38 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MonikaMroz pisze:Ewcia Ty jak zamawiasz w zooplusie to korzystasz z takiej opcji ze zapłata po 14 dniach. Ja nie mogę tego znaleźć. Może ja nie mam takiej opcji?

ja korzystałam kilka razy, ale jak ostatnio chciałam skorzystać, to tej opcji nie było,
zadzwoniłam i Pan p[owiedzial, ze tak jest czasem, że ta opcja jest niedostepna
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pt lut 12, 2016 17:22 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MB&Ofelia pisze:Miłego dnia :D
Mam nadzieję że samopoczucie lepsze :ok:

Zdecydowanie lepsze niż wczoraj.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lut 12, 2016 17:23 Re: Zuzia i Pola po raz 35

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Wkurzyłam się dzisiaj. :evil:
Na 15 miałam wyznaczony termin testów na alergie. Miałyśmy iść z mamą ale ponieważ jest chora namówiłam tatę by ze mną poszedł.O dziwo nawet się zdecydował ze mną iść. Wyszliśmy a tam okazuje się że winda nie działa. Zaczęliśmy schodzić po schodach a rodzice mieszkają na 7 piętrze i okazało się że na 4 nie domykają się drzwi i dlatego winda nie jeździ.Jakoś doczłapaliśmy do przychodni a tam zong. Testów nie będzie bo osoby które to organizowały rozpłynęły się we mgle. Pani próbowała się dodzwonić ale nikt nie odbierał telefonu a firma która to sygnowała nie ma pojęcia o czymś takim.
Dopiero po wzięciu leków których nie brałam kilka dni poczułam się lepiej i w końcu przestała mnie boleć głowa.

no to Cię załatwili :(
ale moze to i dobrze,bo jak jakaś podejrzana firma, to tylko byś kasę straciła
niepotrzebnie cierpiałaś przez odstawienie leków :(

Też tak myślę.
Dobrze że płatność miała być w dniu badania a nie przy zapisach.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 12, 2016 17:24 Re: Zuzia i Pola po raz 35

klaudiafj pisze:Ale numer :/
Witaj Ewuś z Dziewczynkami :)

Szkoda bo zależało mi na tych testach. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 12, 2016 17:29 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MonikaMroz pisze:Ewcia Ty jak zamawiasz w zooplusie to korzystasz z takiej opcji ze zapłata po 14 dniach. Ja nie mogę tego znaleźć. Może ja nie mam takiej opcji?

W tej chwili ta opcja jest zablokowana. W ubiegłym roku też tak przez jakiś czas było ale później znów wznowili.
Faktem jest że nie wszyscy mogą korzystać z tej opcji . Była ona przyznana losowo klientom i nie miało wpływu długość stażu klienta, wartość zamówień po prostu losował komputer.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 12, 2016 17:35 Re: Zuzia i Pola po raz 35

wiesiaczek1 pisze:

ja korzystałam kilka razy, ale jak ostatnio chciałam skorzystać, to tej opcji nie było,
zadzwoniłam i Pan p[owiedzial, ze tak jest czasem, że ta opcja jest niedostepna

Dokładnie tak. Ja też zrobiłam zamówienie i wisi bo czekam jak mi odblokują te opcje.
Fajna jest i wygodna.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 12, 2016 17:52 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:

W tej chwili ta opcja jest zablokowana. W ubiegłym roku też tak przez jakiś czas było ale później znów wznowili.
Faktem jest że nie wszyscy mogą korzystać z tej opcji . Była ona przyznana losowo klientom i nie miało wpływu długość stażu klienta, wartość zamówień po prostu losował komputer.

A rozumiem. Bo ja nigdy na nią nie trafiłam a musze papu kotkom zamówić.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt lut 12, 2016 17:54 Re: Zuzia i Pola po raz 35

MonikaMroz pisze:
Ewa L. pisze:

A rozumiem. Bo ja nigdy na nią nie trafiłam a musze papu kotkom zamówić.

Ja cały czas z tego korzystam.
Może robią takie rozliczenie roczne i dlatego chwilowo nie działa.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 12, 2016 19:16 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Ewa L. pisze:

ja robiłam zamówienie na początku miesiąca i była ta opcja
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lut 12, 2016 19:21 Re: Zuzia i Pola po raz 35

Miauczór

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 12, 2016 19:45 Re: Zuzia i Pola po raz 35

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lut 12, 2016 20:15 Re: Zuzia i Pola po raz 35

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

ja robiłam zamówienie na początku miesiąca i była ta opcja

A ja zapłaciłam fakturę z 30 .01 teraz 11.02 czyli po 12 dniach i chciałam wczoraj znów zamówić i wyświetla mi się opcja że płatność niedostępna. Poczekam jeszcze trochę i znów zobaczę. W zeszłym roku też tak miałam.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]