Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s. 78

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2016 0:19 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

A i jaka tania. Nic, tylko na allegro sprzedawać.
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Pt lut 12, 2016 0:19 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

I to jest myśl! :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lut 12, 2016 10:22 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Prund mi się spsuł w domku :(
Tzn. kawałek prundu, ale i tak jest kiepsko.
Rano strzeliła żarówka i wywaliło bezpiecznik od obwodu.
Bezpiecznik chyba się spsuł, bo nie mogę go załączyć - nawet jak go zablokuję w górnej pozycji, to i tak prądu nie ma :?
Kijowo, bo do tego obwodu jest podłączone ulubione poidło Kubusia, chyba jedyne, z którego korzysta :roll:
Przecież jak je przestawię bliżej prundu, to przestanie być ulubione :?
A stoi akurat w sypialni na parapecie - na samym końcu chałupy pacząc od sprawnych gniazdek.
Przedłużacz tam chyba nie sięgnie, mimo że długi.

Zaczynam mieć samobójcze myśli rozkręcenia tablicy i samodzielnej wymiany bezpiecznika.
Bo na bezpiecznik to wyskrobię - na elektryka na pewno nie :?
Cholerny postęp. Jakby bezpiecznik był topikowy, to by nie było problemu :x

OKI

Post » Pt lut 12, 2016 14:18 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

ups :|
współczuję

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt lut 12, 2016 14:55 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Kubuś szczęśliwie zaakceptował wodę zastępczą z miski ;)
Białaczki też.
Ale i tak jest do d*y, bo komplet prądu mam tylko w kuchni.
Wszystkie inne gniazdka leżą :?
A chciałam jeszcze jeden obwód :roll:

OKI

Post » Śro lut 17, 2016 4:19 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Obrazek
Policz kotki :mrgreen:

Obrazek
Buahahahaha :smiech3:

OKI

Post » Śro lut 17, 2016 7:37 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

na hamaku jest 4. Jesli dobrze bez okularów liczę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lut 17, 2016 7:43 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Obrazek
Zgadza się :ok:

Pierwszy raz mi się takie sardynki upchnęły 8O
Normalnie to parami zalegują, sporadycznie ktoś się na trzeciego dopchnie, ale to już poważny tłok się robi.
Ale czwórkę to pierwszy raz odnotowałam 8O
I to może nie największe pod dachem, ale jedynie Delicja tam rzeczywiście małym kotkiem była.
CI to przeciętnych rozmiarów kocurro, a Dziaboły to może i ciut mniejsze od przeciętnej, ale za to porządnie pękate :twisted:

OKI

Post » Śro lut 17, 2016 7:46 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Lubię takie fotki.
Czasem cholery mają jakies fanaberie towarzyskie :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lut 17, 2016 7:47 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Przyczyną fanaberii było zapewne dość intensywne wietrzenie chałupy :twisted:

OKI

Post » Śro lut 17, 2016 14:08 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Jeszcze kilka fotek ;)
Obrazek
Magia :1luvu:

Obrazek
Faxe :)
Daaaawno kolegi nie było, ale on albo wieje na widok aparatu, albo się prezentuje z tak przecudnymi glutami w oczach, że wszystkie foty lądowały w koszu :twisted:
Póki co udało nam się pogonić gluta z oczu - oby na zawsze ;)

Obrazek
Tych państwa chyba nie trzeba przedstawiać ;)
Kolega mądry inaczej miał nawet jakieś widoki na dom - niestety to było zbyt piękne, by mogło być prawdziwe :?
Pani się zapowiedziała z wizytą, po czym nawet smsa nie raczyła przysłać, że jednak ma w d*pie i się nie pojawi :evil:
Wszystko wskazuje na to, że jednak skończy ten pan w garze :twisted:
Gracja dalej mnie martwi :( Kiepsko je, odwadnia się w trymiga i w ogóle jakaś taka jest :?
Poluję na sika, ale chyba bez weta to nic z tego nie będzie - leje, jak jej się wydaje, że nie widzę, w dodatku głęboko w krytej kuwecie :roll:

Obrazek
Tej dziewczyny chyba też nie trzeba przedstawiać ;)
Strasznie miła się robi ostatnio, szkoda tylko, że obcych się boi :roll:

Obrazek
Trochę nam się urosło :oops:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Piłeczki fajne som ;)

Obrazek
Haaaalooooo!!!! Wypuść mnie! Ja chcę do ludzi!
Wczoraj odwiedziłam siostrunię, jej dwie kocie koleżanki i resztę inwentarza: króle, prosiaki morskie i szynszylę :lol:
Luna-Mafinka to nieustająco kawał łobuza :lol:
Widać, że kotecek zdrowy, kochany i zadbany :1luvu:
Chociaż jest mała i chuda - mimo że jako kociak Luna była największa z całego miotu, a Lea najmniejsza i najbardziej chorowita.
Teraz Lea jest pewnie ze dwa razy taka jak Lunka.
Podejrzewam, że różnica wynika z tego, że Lea jest ciachnięta, a Lunka-Mafinka - nie.
Ze względu na białaczkę nie wymagałam sterylki w umowie - decyzję co do zabiegu zostawiłam domowi.
I całkowicie rozumiem, że się jednak nie zdecydowali.
Państwo są bardzo świadomi i odpowiedzialni, więc ryzyka kociąt i tak nie ma :)
Oj, chciałoby się więcej takich domów....

I ogromne podziękowania dla znajomej Dużych Mafinki za przekazanie dwóch transporterów :1luvu:
W tym jeden Ferplast 20 - baaaardzo mi brakowało takiego większego pudełka, bo Cabrio jednak ciut ciężkie do tachania per pedes :strach:

OKI

Post » Czw lut 18, 2016 11:28 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Kotek Wiadro zmierza w kierunku rozmiarów tygrysa, a zachowuje się jak 3-miesięczne słodziutkie kociątko :love:
Normalnie jestem w nim zakochana na zabój :1luvu:

A poza tym jakieś zaćmienie miałam - po wymierzeniu darowanego transportera wyszedł mi Ferplast 30 8O

OKI

Post » Czw lut 18, 2016 14:30 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

W sam raz na takie Wiaderka :D

Taki kotek to użyteczny jest. Jestem pewna, że inne futra przed nim dygają w obawie, że jak coś to on pożre je w całości :D

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 18, 2016 14:31 Re: Życie toczy się dalej - Radio dla Ciebie s. 62, Mirra s.

Niii... wszystkie od razu załapały, że to pacyfista jest :roll:

OKI

[poprzednia][następna]