Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2016 22:24 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Uszka są też cofnięte, ale trudno to złapać, na jednym zdjęciu Pietruś takie ma . Ale nie śpią razem - no czasem obok siebie - zwłaszcza jak ukochany Pańcio obok ( ten kawałek nogi to TŻta - Miśka spała z jego drugiej strony)
Obrazek

Ty$ka pisze:Zobaczysz, że Twoje dokocenia przebiega najnormalniej w świecie i nie jest najgorzej ;). Do miłości może im daleko, ale wg mnie wszystko przebiega ok i nie ma co rozpaczać :ok:

ja te koty widziałam, po bodaj trzech dniach od dokocenia. To jest dokocenie idealne, tylko Aga - panikara :mrgreen: uważa, ze koty powinny spać objęte i spijać se miód z pyszczków :ryk: A to są normalne młode koty, które wolą rozróbę - zwlaszcza Kiciunia. A - jak widać ze zdjęć - Klarci wcale to nie przeszkadza.
Moje burasy żyć bez siebie nie mogą - tzn bez tych swoich walk. Dziś była fajna pogoda. Pietruś dużo był na dworze, potem wyszedł Gucio. Dosłownie widziałam uśmiech na ich buźkach, jak się zobaczyli i Gucio złapał Pitka za gardło, po czym zaczął w panice uciekac przed nim.

A baby zdecydowanie się nie lubią. Dziś Miska siedziała w pokoju, schowana za uchylonymi drzwiami i czekała na Kiciusię....doczekała się....Kiciusia ostroznie zaczęła zaglądać do pokoju i od razu dostała bęcki - tu są prychania, warki, syki....ale spać koło siebie potrafią

Obrazek

i konkurują, która ma grubszą doopę

Obrazek
Obrazek

Sorry Aga, znów Ci wątek zaśmiecam, ale kiedyś pozwoliłaś. :oops: :oops: Moze w końcu znajdę taką pracę, która 3/4 doby mi nie będzie zabierać, to wskrzeszę swój wątek.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie lut 07, 2016 22:40 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

no to po filmie.....mam sto lat a nadal becze jak Darth Vader umiera....ech..... :placz: ..///...Izka nic nie zasmiecasz dla mnie to przyjemnośc ......Ale masz fajniusie te kociambry :wink: :wink: :wink: ....a te moje miodzik z pyszczków mogłyby sobie spijać to bym była w 100% zadowoloną Kwoką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Nie lut 07, 2016 22:42 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

o tototo
MATKA POLKA KOCIATA :ryk: :ryk:

izka53

Post » Nie lut 07, 2016 22:47 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

oj tam...oj tam... :201493 :201493 :201493 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agamalaga

Post » Nie lut 07, 2016 22:52 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

hehehe - a ja właśnie musiałam odskoczyć od lapka albowiem jej ruda wysokość była uprzejma zapawiować korytarz. Dwa długie źdźbła trawy....
I jak tak sie przypatrzyłam zdjęciom dupsk - to kolorowa dupka została sfocona wczoraj, ale ruda jest bardzo stara, chyba sprzed dwóch lat 8O

izka53

Post » Pon lut 08, 2016 5:39 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga, ten drapak jest wysoki, warto go kupić, nie jest drogi, a bardzo się sprawdza.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lut 08, 2016 8:37 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:Aga, ten drapak jest wysoki, warto go kupić, nie jest drogi, a bardzo się sprawdza.

...Ewa ja ma taki pieniek tylko 70cm...i Klara zadowolona ale Kiciuni przydałby się wyższy....ten z zooplusa o którym piszesz ma bodajże 82cm....a ten na wątku u Kitis jest bardzo wysoki prawie sięga kontaktów...chciałam wkleić tu zdjęcie tego drapaka ale nie wiem czy wolno... :? .... ten Kitis-owy drapak wydaje mi się jednak o niebo wyższy....( no chyba że zdjęcie troche przekłamuje :? albo ja widze coś czego nie ma bo i tak może być :oops: :oops: :oops: ) ....
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lut 08, 2016 8:59 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Ty$ka pisze:Reaktywacja Klubu jest tutaj: viewtopic.php?f=1&t=44532 :)

Ty$ka ......prawie kończe czytać tamten wątek....i muszę powiedzieć że chyba mam koty ,,prawie,,anioły...... :aniolek: :aniolek: ....nie wiem czy bym dała rade psychicznie jak by sie turbowały :201424 tak jak jest to tam opisywane....Klarka taka kruszynka.... :20141 maleńka...moje dzieciątko :201461 .....dobrze że to przeczytałam....zabrzmi to podle i obleśnie ( przepraszam :oops: ) .....ale lepiej się poczułam, że jednak nie jest aż tak zle jak myślałam..........dzięki Ty$ka :201494
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lut 08, 2016 9:25 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

agamalaga pisze:
ewar pisze:Aga, ten drapak jest wysoki, warto go kupić, nie jest drogi, a bardzo się sprawdza.

...Ewa ja ma taki pieniek tylko 70cm...i Klara zadowolona ale Kiciuni przydałby się wyższy....ten z zooplusa o którym piszesz ma bodajże 82cm....a ten na wątku u Kitis jest bardzo wysoki prawie sięga kontaktów...chciałam wkleić tu zdjęcie tego drapaka ale nie wiem czy wolno... :? .... ten Kitis-owy drapak wydaje mi się jednak o niebo wyższy....( no chyba że zdjęcie troche przekłamuje :? albo ja widze coś czego nie ma bo i tak może być :oops: :oops: :oops: ) ....

Mam też duże koty i wszystkie z niego korzystają.Wcale nie potrzeba wyższego, ale jak chcesz.

ewar

Post » Wto lut 09, 2016 22:48 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...a to moja Kiciunia...dwa głaski i już gryzie OBRZYDLIWUS....do tego stopnia że nawet zasnął z zębiskami ,,zatrzasniętymi,,na mojej ręce...... :201495

Obrazek :kotek:

Obrazek

agamalaga

Post » Wto lut 09, 2016 23:06 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Możesz przy okazji sprawdzić czy dziąsła ma zdrowe :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lut 10, 2016 7:11 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga, ja oduczałam dorosłego kota, Dudusia właśnie takiego gryzienia.Miziak był z niego okrutny, kot urody zjawiskowej,mądry nieprzyzwoicie, ale wbijał zęby w rękę, to taka zabawa była.Zawsze wtedy dostawał swojego ulubionego niebieskiego delfinka i jego gryzł.Z kociakami nie mam problemu, bo nigdy nie pozwalam na takie podgryzanie i nie mają potem tego nawyku.

ewar

Post » Śro lut 10, 2016 9:02 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:Aga, ja oduczałam dorosłego kota, Dudusia właśnie takiego gryzienia.Miziak był z niego okrutny, kot urody zjawiskowej,mądry nieprzyzwoicie, ale wbijał zęby w rękę, to taka zabawa była.Zawsze wtedy dostawał swojego ulubionego niebieskiego delfinka i jego gryzł.Z kociakami nie mam problemu, bo nigdy nie pozwalam na takie podgryzanie i nie mają potem tego nawyku.

....on juz chyba się nie oduczy...mówie mu nie wolno.....ale jego odbiór moich słów jest odwrotny.........gdybym miała go od małego może byłoby inaczej..... :?

Kurcze wczoraj o 11 stej zamówiłam zooplusa...a facet przed momentem mi zadzwonił że już jedzie z nia......a ja ,,goła,, :oops: ( tz.bez pieniedzy.... :? ) tak szybkiej paczki to się nie spodziewałam..... 8O
Obrazek

agamalaga

Post » Śro lut 10, 2016 22:24 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....kupiłam tą karme o której pisałam ( drapak za miesiąc :oops: ) .....zjadły ją hmm....prawie łykając.....pomieszałam im teraz z purizonem ot taki rarytasik na środe popielcową :201461 ...niech mają ***NA ZDROWIE *** .... :201461 :201461 :201461
Obrazek

agamalaga

Post » Czw lut 11, 2016 9:04 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....koty najedzone....dostały dziś też żółteczko na śniedanko i teraz biegają jak konie.......dałam im duży arkusz papieru ,pogniotłam go troche aby zmiękł ...wlatują pod niego.......i wybiegają....czym większy szelest tym chyba lepiej :lol: .....( z miłością to raczej nie ma nic wspólnego bo Kiciunia ma ogon sto razy grubszy ...nastroszony.......ale biegają nadal...... :wink: )
Obrazek

agamalaga

[poprzednia][następna]