mgska pisze:No to Niunia ma dzisiaj odwiedziny...
ja wiem, że Ty jej nie oddasz byle komu i mocno trzymam kciuki, żeby Państwo okazali się godni Niuni

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:No to Niunia ma dzisiaj odwiedziny...
pyma pisze:Wieści z domku Alicji![]()
"Alicja jest bardzo grzeczną i ułożoną kotką, kocha pieszczoty i długie mizianie.
Na początku była nieśmiała, teraz uwielbia zabawę i pyszne jedzonko.
Alicja bardzo lubi zabawkę z ptasimi piórami, do tego stopnia, że bierze ją sobie sama i się nią bawi.
Bardzo lubi leżeć ze mną na dywanie i naśladować moje ruchy np. jak ja leżę na plecach to ona też, jak ja macham ręką to ona macha łapką.
Alicja pięknie układa łapki, gdy oczekuje więcej mizianka. Bardzo lubimy robić z Alicją noski-eskimoski. To takie nasze powitanie po powrocie z pracy.
Ostatnio leżąc na dywanie graliśmy w koci koci łapki ale niestety nie zostało to uwiecznione na zdjęciu"
To musi być miłość
mgska pisze:Wzięłam ostania porcje Orungalu i neiestety nie podzieliłam kolejnych dawekwiec podjadę dzisiaj po południu podzielić i podam mu dzisiejszą dawkę leków wszystkich.
ganesa pisze:mgska pisze:Wzięłam ostania porcje Orungalu i neiestety nie podzieliłam kolejnych dawekwiec podjadę dzisiaj po południu podzielić i podam mu dzisiejszą dawkę leków wszystkich.
Na dyżurze będę ok. południa, więc Obłoczka tylko wymiziam bez podawania leków
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 22 gości