barbarados pisze:Ewuś , to mnie prosze o 4 budzić od poniedziałku![]()
![]()
Sąsiedzi ... Temat moze
Też masz ranki?
Ja tylko mam przerywnik w środę a tak zajwaniam od poniedziałku do niedzieli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Ewuś , to mnie prosze o 4 budzić od poniedziałku![]()
![]()
Sąsiedzi ... Temat moze
barbarados pisze:Może ona tez tak się do pracy zagrzewa ?![]()
A Może jest głucha selektywnie ?
Może po prostu jest szurnieta ?
Mówiłam , to temat -moze .
PixieDixie pisze:Spoko u mnie w bloku jeszcze nie wszyscy sie wprowadzili albow prowadzili sie a jeszcze cos tam dokanczaja.... czasem wiertartka chodzi calymi dniami.
Nowe osiedle, wszyscy na siebie patrza bykiem. Kiedys tak nie bylo... sasiada obok prawie nie znam, na przeciwko jeszcze sie remontuja.... kto mieszka pod nami nie mam pojecia. Wiem tylko ze pietro nizej jest taka starsza babeczka sympatyczna i odbiera nam bezproblemowo paczki.
Ale tez pocxzatkowo nie chciama zamawiac kueriea bo nie wiedzialam gdzie zostawi. teraz jak dzwoni to mowie od razu ze pod 7ke ma zostawiac bo babeczka jest w domu i mowila ze jak cos moze mi odbierac....
Ostatnio przyszedl 40l zwirek dla kotow:D:D
PixieDixie pisze:To mieszkajac u mamy byla tak sasiadka... potem sie ochlodzilo ale ... dlugi okres byla taka sasiadka za pan brat... na poprzednim mieszkaniu mialam sasiadke ktora miala corki nieiwiele mlodsze oemnie, chodzilysmy na kawki do siebie, i pomimo ze tak nie mieszkam juz od 4 mc - dalej mamy staly kontakt ze soba.... .
Dlatego tu mi tak dziwnie.... bo tu niektorzy ledwo dzien dobry odpowiedza. A relatywnie mlode roczniki mieszkaja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 9 gości