Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Pływanie jest polecane przy wielu dolegliwościach, a szczególnie przy bólach kręgosłupa. Wzmacnia gorset mięśniowy i wtedy silne mięśnie zaczynają trzymać kręgosłup, ograniczając występowanie bólów krzyża. Pływanie jest też świetne na odchudzanie. Godzina pływania oznacza około siedmiuset spalonych kalorii.
Tak się zastanawiam Gosiu w jakiej dzielnicy mieszkasz. W Warszawie jest mnóstwo basenów. Może warto korzystać z innego, dopóki nie skończą majstrowania przy tym najbliższym.
MonikaMroz pisze:No koniecznie. Jeśli po rehabilitacji czujesz poprawę to ćwicz zeby utrzymać ta formę![]()
Witaj Gosienko niedzielne.
Odpoczywasz dzisiaj ?
PixieDixie pisze:Gosia Gosia ty tak nie szalej. Jesteś jak moja mama chwile lepiej się czuje zaraz wlazi na okna drabiny i sprząta!
Hak kociaki?
PixieDixie pisze:No kurde jak bym mamę słyszała z tym sprzątaniem po wierzchu i po kątach
Zawsze mówiła sprząta po katach a nie tylko po wierzchu bo max ci kiedyś będzie dookoła bloku gonił !
Tylko nie przewidzia ze masz też będzie potrafił sprzątać
KatS pisze:Mnie zawsze denerwowało że moja mama wiecznie sprząta a teraz sama taka jestemtu się z moim TŻem podzielilismy rolami, on w ogóle nie sprząta, ale za to znacznie częsciej gotuje
I jest dobrze
![]()
To już chyba takie skrzywienie nie do naprostowania... moja prababcia mając ponad 90 lat została przyłapana jak stoi na stołku postawionym na stole![]()
![]()
żeby odkurzyć lampę. Bo przecież co ma kogos o to poprosić... a żyć z kurzem na lampie się nie da
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości