Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2016 13:37 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Obrazek
ZMęczony aniołek odpoczywa z ukochaną myszką...

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Sob sty 30, 2016 14:54 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Jak przyjemnie poczytać, że u Was wszystko gra :D
ObrazekObrazek
Obrazek

Batumi [*] 1.06.2009
Padzioch [*] 20.09.2014
Tereska [*] 10.09.2018
Iga [*] 9.10.2019

Kotimont

Od: Sob cze 13, 2015 22:34

Post » Sob sty 30, 2016 17:13 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Śliczny aniołek (choć te uszka ma jak różki :twisted: )

Byłam dziś na spacerze nad Narwią. Doszłam mniej więcej na wysokość dopływu Wkry :D Następnym razem będę bardziej wypatrywać, może dojrzę ją przez korony drzew, póki nie mają liści. A na razie udało mi się też wypatrzyć nieznane mi ptaszki - trznadle :wink: Gdyby nie aparat, to rzeczywiście można było by je pomylić ze stadem wróbli albo sikorkami (chociaż inaczej się zachowują), czyli możliwe, że miałaś rację i już wcześniej mogłam się na nie natknąć (choć i to nie było łatwe, bo 1,5 godziny kręciłam się przy łąkach i chaszczach ;))

Okolice pozdrawiają :)
360* http://naforum.zapodaj.net/images/2ba569463112.jpg

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sty 30, 2016 17:19 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

KatS pisze:Obrazek
ZMęczony aniołek odpoczywa z ukochaną myszką...

oo, słodziątko :P :1luvu:
Doberek!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 30, 2016 17:19 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Tez czasem sie zastanawiam kiedy sasiedzi wniosa skarge :P Ja sie poczieszam ze koty jak przekrocza magiczna granice 2 lat to potem sie ich zabawy uspakajaja :)

Aniolek sliczy :D:D:D:D Nic tylko calowac :D

Asia pieknie tam u Ciebie :) Pewnie jak to sie wszystko tak zywo zazieleni to ... ajj pieknie :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sty 30, 2016 17:28 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

PixieDixie pisze:Asia pieknie tam u Ciebie :) Pewnie jak to sie wszystko tak zywo zazieleni to ... ajj pieknie :D

Tak, to prawda. Bardzo lubię to miejsce. Jak się odejdzie spory kawałek od miasta (właśnie w okolice Wkry), to w zasięgu wzroku, po widnokrąg, nie ma ani jednego człowieka :D Z rzadka i pojedynczo się spotyka ludzi z psami albo przejeżdżających na rowerze.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob sty 30, 2016 17:56 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Chyba się dziewczyny lubią, prawda? :twisted:

Mam wrażenie, że fajny team tworzą.

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Sob sty 30, 2016 21:17 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sty 30, 2016 21:33 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Dzisiaj przepadłam na większosć dnia - zajmowałam się intensywnie nicnierobieniem i oglądaniem serialu. Ale wracam między żywych ;)

Aia - ten aniołek to tak naprawdę kawał diabła i słusznie, że uszka przypominają Ci różki ;) Mały czort! Stella za wspólne życie i znoszenie małej powinna kiedys zostać kanonizowana :D
Zdjęcia super, bardzo lubię takie drogi. Zawsze mi się tamte okolice kojarzą ze spróchniałymi, rosochatymi wierzbami pełnymi dziupli. Jak chodzilismy latem nad rzekę, nasz pies biegł z wywieszonym językiem od jednego cienia takiej wierzby do następnego i tam na nas czekał, bo zwykle było upalnie i słońce mocno swieciło.
Jak trznadle już rozpoznane, to teraz pora na dzwońce ;) Też żółciutkie puchate kulki.

Kalair - doberek! Jak tam dziewczęta?

Pixie - Stella pewnie gdzies tak koło 2 lat już ma, albo lada moment skończy. A póki co to daleko jej do ustatkowania. Choć przy tym małym chochliku to jest oazą spokoju :D
"Aniołek" jest wycałowywany i to sporo, ale nie lubi. Czasem mnie nawet paca łapą jak się za bardzo spoufalam. No chyba że się akurat czyms przestraszy, wtedy pędzi do mnie z płaczem i siup! prosto na kolana. W takich chwilach domaga się i głaskania, i całusów :D

Ty$ko - nie wiem, czy się lubią. Raczej mi to na miłosć nie wygląda, chyba że taką klasyczną trudną miłosć między rodzeństwem (jak to okresliła kiedys moja nauczycielka - "brat barat harata" ;) ). W każdym razie na pewno mniej się razem nudzą :D A o to w sumie chodziło. Póki co siły są wyrównane z lekką przewagą Stelli, zastanawiam się tylko co będzie jak mała dorosnie, bo raczej Stella przy niej będzie drobniutka.

MaryLux - :kotek: :kotek: :kotek: witaj i pozdrów Inkę!

KatS

Post » Sob sty 30, 2016 21:37 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

barbarados pisze:Śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękujemy!

Tu więcej slicznosci:

Obrazek
Obrazek
Dziewczynki się bawią :D

A tutaj mina zakapiora oddaje lepiej charakter aniołka:
Obrazek

KatS

Post » Sob sty 30, 2016 21:38 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

No ! To spojrzenie wymiata :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sty 30, 2016 21:41 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Wiadomo kto rządzi :twisted:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Nie sty 31, 2016 12:35 Re: Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Ciri

Widać ze to taki mały zboj :) PO OCZACH

nie wiem czy wy też tak macie ze widzicie po oczach kota ze to zboj lub ciapa ?.

Piękne kotki masz i ciesz się tym że Ciri jest taka mala zanim się obejrzysz Śmigie do gory
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

[poprzednia][następna]