A w zasadzie połowę hamaka, bo jest jeszcze druga połowa przewidziana, tylko nie mam kiedy zrobić

Nie wiedzieć czemu, wszyscy raptem chcą ocieplacze

Moderator: Moderatorzy
OKI pisze:Hamak mogę do kota w gratisie dorzucić![]()
A w zasadzie połowę hamaka, bo jest jeszcze druga połowa przewidziana, tylko nie mam kiedy zrobić
Nie wiedzieć czemu, wszyscy raptem chcą ocieplacze :roll:
alessandra pisze:OKI pisze:Hamak mogę do kota w gratisie dorzucić![]()
a na wiosnę idzie , dyć człek jakiś taki zawsze na przekór![]()
OKI pisze:alessandra pisze:OKI pisze:Hamak mogę do kota w gratisie dorzucić![]()
a na wiosnę idzie , dyć człek jakiś taki zawsze na przekór![]()
Ano właśnie![]()
Tuptam kończyć tego Limkowego big-baga
OKI pisze:Taka kurteczka na transporter szuka domku
Pasuje na mały Yarro Pratiko, F. Atlas 10, stare Yarro i jeszcze jakiś wynalazek (na fotach w albumie). Prawdopodobnie będzie pasował na większość transporterów w podstawowym rozmiarze i przeciętnym kształcie, ale wszystkich nie jestem w stanie sprawdzić.
Kurteczka baaardzo lekka i ciepła (materiał przeznaczony na kurtki, płaszcze itd.) - z zewnątrz tkanina podobna do ortalionu (b. ciemny granat), od wewnątrz milutki krótki miś/zamsz (gorzka czekolada), w środku ocieplina. Wypustki odblaskowe.
70 dyszek (+wysyłka).
I eksperymentalny śpiworek
Dno pasuje rozmiarem do Yarro Pratiko, reszta rozmiaru niestety wyszła raczej dla niewielkiego kociaka - ogólnie wytwór wymaga jeszcze poprawek konstrukcyjnych. Z tego samego materiału, co kurteczkaDno i usztywnienie góry (oba wyjmowane) z pianki PE sieciowanej, pokrytej jednostronnie aluwarstwą izolującą (czytaj - pochlastałam karimatę
) Jeszcze wymaga paru zabiegów, ale już rozgląda się za domem.
Ze względu na pewne niedoskonałości cena 35 zł (+wysyłka) do (niechętnej) negocjacji![]()
Więcej fotek
W wolnej chwili założę jakiś wąt na PT, na razie siadam do maszyny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości