Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2016 14:46 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Hamak mogę do kota w gratisie dorzucić :twisted:
A w zasadzie połowę hamaka, bo jest jeszcze druga połowa przewidziana, tylko nie mam kiedy zrobić ;)
Nie wiedzieć czemu, wszyscy raptem chcą ocieplacze :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 18, 2016 14:56 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

OKI pisze:Hamak mogę do kota w gratisie dorzucić :twisted:
A w zasadzie połowę hamaka, bo jest jeszcze druga połowa przewidziana, tylko nie mam kiedy zrobić ;)

a na wiosnę idzie , dyć człek jakiś taki zawsze na przekór :wink: :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sty 18, 2016 15:00 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

alessandra pisze:

Ano właśnie :mrgreen:

Tuptam kończyć tego Limkowego big-baga :twisted:

OKI

Post » Pon sty 18, 2016 19:14 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

OKI pisze:
alessandra pisze:

Ano właśnie :mrgreen:

Tuptam kończyć tego Limkowego big-baga :twisted:

:smokin: :piwa:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sty 27, 2016 18:23 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Czy przewidywany jest jakiś kolejny poduchowy bazarek ?
Że ja tu wcześniej na te cuda nie trafiłam :love:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro sty 27, 2016 18:30 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

A dziękuję :oops:
Miło, że się podobają :D

Jest przewidywane więcej poduch i legowisk, ale chyba dopiero po sezonie ocieplaczowym ;)
Chwilowo nie wyrabiam...

Jakby ktoś ode mnie parę kotków adoptował, tych najbardziej upierdliwych przeszkadzajek, to na pewno byłoby szybciej :twisted:

OKI

Post » Śro sty 27, 2016 18:54 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Będę w takim razie czujna :wink: I cierpliwa :D

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro sty 27, 2016 20:51 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Mam swój ocieplacz :1luvu: i powiem wam, ze jest mega boski. Ciepły, bardzo ładnie i starannie uszyty i błyskawicznie się zdejmuje. A ponieważ nie zdejmuję go obecnie i tylko podnoszę do góry klapke wiec kocie towarzystwo na zmianę się na niej wyleguje 8)

Oki miło było Cię poznać i jeszcze raz baaardzo dziękuje :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sty 27, 2016 20:54 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Mi również było miło i bardzo dziękuję za pochwały :oops: :1luvu:

OKI

Post » Pt lut 19, 2016 12:17 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

OKI pisze:Taka kurteczka na transporter szuka domku ;)
Obrazek
Pasuje na mały Yarro Pratiko, F. Atlas 10, stare Yarro i jeszcze jakiś wynalazek (na fotach w albumie). Prawdopodobnie będzie pasował na większość transporterów w podstawowym rozmiarze i przeciętnym kształcie, ale wszystkich nie jestem w stanie sprawdzić.
Kurteczka baaardzo lekka i ciepła (materiał przeznaczony na kurtki, płaszcze itd.) - z zewnątrz tkanina podobna do ortalionu (b. ciemny granat), od wewnątrz milutki krótki miś/zamsz (gorzka czekolada), w środku ocieplina. Wypustki odblaskowe.
70 dyszek (+wysyłka).

I eksperymentalny śpiworek
Obrazek
Dno pasuje rozmiarem do Yarro Pratiko, reszta rozmiaru niestety wyszła raczej dla niewielkiego kociaka - ogólnie wytwór wymaga jeszcze poprawek konstrukcyjnych. Z tego samego materiału, co kurteczka :) Dno i usztywnienie góry (oba wyjmowane) z pianki PE sieciowanej, pokrytej jednostronnie aluwarstwą izolującą (czytaj - pochlastałam karimatę :P) Jeszcze wymaga paru zabiegów, ale już rozgląda się za domem.
Ze względu na pewne niedoskonałości cena 35 zł (+wysyłka) do (niechętnej) negocjacji :oops:

Więcej fotek

W wolnej chwili założę jakiś wąt na PT, na razie siadam do maszyny.

Ponieważ środki będą przeznaczone na kotki raczej pośrednio, to do czasu założenia wątku na PT zapraszam do siebie viewtopic.php?p=11398834#p11398834 lub na pw :) Tu tylko informacyjnie wrzucam ;)

Edit: kurteczka ma dom :ok:

OKI

Post » Pon mar 14, 2016 11:37 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Kilka nowych rzeczy, może ktoś zainteresowany - kontakt na razie na pw :oops:
Będą się dorzucały nowe.
Jakoś się nie mogę zebrać do założenia wątku na PT :oops:
Chyba kompleksy :oops:

OKI

Post » Wto mar 15, 2016 16:19 Re: Szarozielono i kolorowo - na DT - dokładka! KONIEC

Zapraszam na poduchy i nie tylko na Pchlim Targu :) viewtopic.php?f=27&t=174013

OKI

[poprzednia]