Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2016 15:29 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Tak okulary są dobre tylko w zimie ludzie się krzywo patrzą (na przeciwsłoneczne rzecz jasna ;) ) ;p
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 11, 2016 18:18 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

:kotek: :kotek: :kotek:

klaudiafj

Post » Nie sty 17, 2016 1:31 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Hej :) Dzięki za cudowny wieczór dziś :D

klaudiafj

Post » Nie sty 17, 2016 20:48 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Właśnie wypiłam podwójną kawę (w nadziei, że nie padnę za zmęczenia zanim nie dodam posta :mrgreen: ). Weekend pełen wrażeń, magicznych krajobrazów (ludzie, w tym ja oczywiście :wink: nie mogli się powstrzymać od robienia zdjęć przez okno - bardzo bardzo brudne! - autokaru), doborowego towarzystwa i miłych wspomnień :) Forumowe spotkano Nam się udało i trzeba obmyślać gdzie, kiedy i kto jeszcze będzie na następnym :wink:
Kilka niewyraźnych fotek z podróży (można sobie wyobrazić, jak to wyglądało na żywo - baśniowa kraina śniegu!)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Wypatrzyłam dwa stada saren i 2 duże ptaki drapieżne :D

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon sty 18, 2016 16:08 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Cudne widoki, zazdroszczę :) I tego stada saren najbardziej :)

klaudiafj

Post » Wto sty 19, 2016 13:08 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Tak! Jako człowiek z miasta, już chyba cały czas, będę się zachwycać takimi krajobrazami, a zobaczyć dzikie zwierzątko to :1luvu: Odrabiam sobie za czasy dzieciństwa, gdzie nigdy nie widziałam sarny :( a bażanty na działkach były tylko mitem, niewidzialnymi duchami, które tylko gdzieś skrzeczały koło ciebie, a widać ich nie było :P
Cieszę się nadal z minionej wycieczki, dobrze mi to spotkanie i rozmowy zrobiły, w gronie osób, które rozumiały :) Już nie pisałam wcześniej, ale po WOŚPie, na którym robiłam zdjęcia, natknęłam się na zdjęcia Kaja, które uchowały się na karcie... Miesiąc przed. Taki pełen życia, wesoły, cieszący się, my wtedy zupełnie nie świadomi, tego co miało się za chwilę stać... Dobiło mnie to bardzo.

Aia

Post » Wto sty 19, 2016 17:34 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Oj biedna :((( Przytulam :201461 :201461 :201461
A co za zdjęcia robiłaś? Ja też wtedy fotografowałam cały dzień.

klaudiafj

Post » Wto sty 19, 2016 22:19 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Zwyczajowo - scenę i fajerwerki, czyli nic specjalnego :wink: Ot tak dla siebie.
Przed dosłownie minutą skończyłam pracę, ależ mi się nie chciało zasiąść do maszyny, ale cieszę się, że się zawzięłam i skończyłam, bo przy okazji wpadłam na nowy pomysł :) Patrząc na gotowe posłania myślę sobie, jak psiemu by się one podobały, właśnie w tej chwili ciaptałby łapami w miejscu i chciałby je wypróbować.
Grzeje sobie wodę w kotle, kupiłam sól do kąpieli, którą zaraz wypróbuje, może udobrucham tym kręgosłup i mi nie pęknie :wink:

Aia

Post » Śro sty 20, 2016 21:40 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

I jak kąpiel? Sól się sprawdziła?
Aa tak pytam z ciekawości o WOSP - ja bym nawet nie fotografowała tego, gdyby nie to, że musiałam na zaliczenie zdjęcia zrobić.
Ja dziś myślałam o tej huśtawce :)

klaudiafj

Post » Śro sty 20, 2016 21:57 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Tak, całkiem przyjemny zapach. Wykapałam się, położyłam, kręgosłup mi odpuścił :) Dziś przy maszynie siedziałam mało, zrobiłam tyle, ile się dało na tą chwilę, porobiłam trochę wykrojów na zaś (bo mam niecny plan 8) tylko czy coś z niego wyjdzie, to się okaże :mrgreen: ). Jutro kończę zamówione posłania.
Ech, no widzisz, gdybym nie mieszkała w tak kompletnie zapadłej dziurze na końcu świata, pewnie już bym miała materiały i szyła Ci huśtawkę :( Dziś też się zeźliłam, bo w Jysku jest całkiem fajna narzuta na łóżko w promocji (25zł), a muszę się obejść smakiem, bo wycieczka droższa niż ona sama, co robi się zupełnie nieopłacalne :roll:
Ale za to lecę nad morze! Mam już zaklepane bilety :dance: Tylko przetrzymać ten miesiąc odliczając dni.

Aia

Post » Czw sty 21, 2016 13:37 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

O jacie! Zazdroszczę Ci morza :D I jak to lecisz? Fruuu samolotem? Właśnie, przynajmniej masz bliżej do morza :D

W jysku można kupować przez net :D

klaudiafj

Post » Czw sty 21, 2016 13:55 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Tak! Samolotem! Pierwszy raz :P
Właśnie jest promocja za dychę w jedną stronę, napisałam do znajomej i się kupiło na spontanie :D Pospacerujemy po plaży, porobimy zdjęcia ptakom, zjemy obiad i na kolację już w domu. Nikt nawet nie zauważy absencji :wink:

Tą narzutę można tylko w sklepie, nie da się przez Internet :placz:

Pokażę Wam co się dzieje z moimi aloesami... ten okaz ma zaledwie... ze 2 lata... Ponad 60 cm. Czuję, że niedługo się zrówna ze mną :mrgreen: Muszę kupić mu ceramiczną donicę, bo w plastiku już nie utrzymuje równowagi :|
Obrazek

Aia

Post » Czw sty 21, 2016 14:26 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Haha zarośniesz tymi aloesami :D Nie wiem czy Ci gratulować czy współczuć urodzaju :mrgreen:

EXTRA z tym samolotem :D

klaudiafj

Post » Czw sty 21, 2016 17:09 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

Też nie wiem :D
Babeczka z ogłoszenia się umówiła ze mną na przyszły tydzień po odbiór dwóch doniczek, więc jeśli mi się trochę uluźni, to będę się cieszyć bardziej. Oby spotkanie doszło do skutku, bo na razie mnie to przerasta :wink: A na cito muszę znów rozsadzić moje pierwsze, bo zaraz się połamią - to ten z tyłu za mną, na parapecie.
W 2013r, czyli dokładnie 3 lata temu, wyglądały tak: Obrazek
(tego co trzymam w ręce,, napoprzednim zdjęciu, nawet jeszcze nie było, albo już wykiełkował i jest gdzieś obok, jako jedno z tych maleństw kilkucentymetrowych)

edit:
a za dwa dni minie rok odkąd zamiokulkas ze mną zamieszkał :mrgreen:
Od takiego: Obrazekdo: Obrazek
śmy się polubili :oops:

Aia

Post » Pt sty 22, 2016 12:24 Re: Honorowy Kot [tj. kochany pies Kaj] ZA TĘCZOWYM MOSTEM

:) A jak gołąbki??

klaudiafj

[poprzednia][następna]